skip to Main Content
Kontakt: +47 922 40 853

JU-11-13

Endelig eget jentelag

Gøy på isen er noe disse jentene har. Vanligvis er ishockey noe som blir betegnet som guttesport. Det fnyser disse sprekingene av og legger gjerne litt ekstra i når de spiller med gutter involvert.

KIK stilte for første gang i historien med et rent jentelag i seriespill sesongen 2017/18. Vi stilte da i JU10 sørvest serien.

I sesongen 2019/20 spiller jentene i JU11-13 serien som i dag består av lag fra Bergen, Stavanger og Kristiansand. I tillegg bruker det å bli arrangert en turnering hvor alle jentelag i Norge stiller.

Jentehockey er en av verdens raskets voksende jenteidretter.

Norges Ishockey Forbund har opprette prosjektet «jenteløftet» og formålet her er at jentehockey skal være en naturlig del av aktiviteten i norske ishockeyklubber. Fokus på rekruttering er også stort. Dette er viktig siden hockey for jenter historisk sett i Norge og på Sørlandet ikke har vært en vanlig aktivitet.

I KIK legger vi til rette slik at jentehockey skal være en naturlig idrett å starte med også for jenter. Vi har egne jentetreninger med et bra trenerapparat. Trenerne er i år Arvid og Håvard som også spiller på KIKs A-lag. Så her er kompetansen god.

I KIK har vi jenter i alle aldre. Men vi trenger flere, for vi har et ønske om å stille lag i flere aldersklasser.

Er du jente i alderen 5-15 år og har lyst til å prøve hockey er du hjertelig velkommen på våre treninger.

 

Kontaktpersoner

Jan Inge Gundersen

Lag-Blogg

Opptur i Stavanger

Første helga i vinterferien reiste jentelaget til Stavanger for å delta på kamphelg for JU11-13…

Les mer