skip to Main Content

U-13

U13 laget består av 10 gutter født i 2007. Lagets spillere kommer fra alle kanter i Kristiansand og kommunene rundt. U13 er et sammensveiset lag, hvor positivitet rår. Guttene backer hverandre opp og heier hverandre frem. De er ett team, i tykt og tynt. Stikkord for U13 er humor, glede og vennskap! Flere av disse spillerne har spilt sammen i flere år, og noen har kommet til nylig.

There is no I in TEAM!

Har du lyst å begynne med hockey?

Klubben og laget har stort fokus på at nye spillere skal føles seg velkommen og bli godt ivaretatt både av de voksne og av barna. Får vi nyss om at en ny spiller er på gang, så er det alle mann til pumpene. Det er like stas hver gang. Klubben har utstyr som lånes ut til barn som vil prøve seg på Ishockey. Det vil ta noe tid før barn som begynner på dette årstrinnet kan begynne å spille kamper. Det er det trenerne som avgjør.

 

Trenere og sportslig tilbud

I vår trenerstall har vi tre trenere, Michael Befus, Eivind Sunde og Mads Gabriel Scott. I tillegg til å være trener er Mads daglig leder i KIK. U13 nyter godt av denne trenertrioen, som står på og utvikler våre spillere på en fantastisk måte. Disse tre ser hver eneste spiller og de utvikler barnas hockeyferdigheter og deres lagferdigheter på en fantastisk måte.

I tillegg til å ha egne treningstider, trener U13 også sammen med U15 og U12

Kontaktpersoner

Linn-Cecilie Larsen.

Lag-Blogg