skip to Main Content
Kontakt: +47 922 40 853

U8-9-10

U8/9/10-laget består av til sammen 17 barn i alder 6-10 år. Spillerne kommer fra alle kanter av Kristiansand. Dette er det første trinnet med organisert lagspill i KIK hvor det er mye fokus på skøyteteknikk, men også kamptrening. Selv om det kan være litt skremmende i starten lærer barna utrolig fort og fremgangen det første året er enorm. Det er fantastisk å se gleden og entusiasmen til barna. Mange av de kan nesten ikke vente til neste trening! Fokus på viktig og riktig beskyttelse gjør at det er veldig trygt. Og ikke minst, her er det rom og respekt for alle!!

5 år og lyst til å begynne med Hockey?

Klubben og laget har stort fokus på at nye spillere skal føles seg velkommen og bli godt ivaretatt både av de voksne og av barna. Det er kjempestas med nye spillere. Klubben har utstyr som lånes ut til barn som vil prøve seg på Ishockey. 

Trenere og sportslig tilbud

Vi er så heldige at vi har flere fantastiske trenere og hjelpetrenere. Hovedtrenere er Mike Befus, Fabian Meling og Lars Kittelsen (de to sistnevnte fra A-laget). I tillegg er flere av de yngre spillerne i KIK med som hjelpetrenere. Dette gjør at alle på laget får kjempegod oppfølging! Vi har kunnskapsrike trenere med mye hockykunnskap i klubben.

Det er tre treninger i løpet av uka og alle treningene er på Idda Arena. I tillegg har vi smålagsspill/løkkehockey på Idda de gangene hallen er tilgjengelig. Begynner du på hockey i denne årsklassen bør du være med på to treninger i uka. I sommerhalvåret har vi barmarkstrening med innebandy, teknikkøvelser, styrke- og kondisjonstrening (inne og ute). Det er kjempemoro!

Kamper

KIK tilhører Rogaland Krets. U8/9/10-laget spiller ikke seriespill, men vi deltar på aldersbestemte turneringer hvor vi møter lag fra Haugesund, Stavanger, Klepp og Nærbø. På U8/9/10-nivå spilles kamper på halv bane, med og uten keeper. Det er og mulighet for deltagelse i turneringer på Østlandet. Av og til arrangerer vi også intern turneringer på Idda Arena

Det er en aktiv og sammensatt foreldregruppe i laget som har det veldig trivelig sammen.

Ønsker du å spille på lag? Meld deg på HER

Kontaktperson

Lagleder: Stein André Frostad

Lag-Blogg

Den første turneringen vestpå!

Hjem med pokal! Våre aller yngste spillere var på langtur sist helg - til Nærbø i Rogland. Fem jevne og gode kamper mot lag fra Nærbø og Stavanger. Vi hadde god hjelp av fire spillere fra U10 som var så…