skip to Main Content
Kontakt: post@kik.no

U-14

Laget består av gutter og jenter – født i 2008 og 2009. Spillerne kommer fra alle kanter av Kristiansand og enkelte på laget har spilt sammen i mange år. Vi opplever at tilveksten av nye spillere er større enn frafallet. Vi er ikke i tvil om hvorfor: Ishockey er en knallgøy idrett som gir masse action og mestringsfølelse. Vennskapsbånd knyttes utover skolegrensene. Pussig nok er det også en veldig trygg idrett der det nesten ikke forekommer skader.

Lyst til å begynne med Hockey?

Klubben og laget har stort fokus på at nye spillere skal føles seg velkommen og bli godt ivaretatt både av de voksne og av barna. Får vi nyss om at en ny spiller er på gang, så er det alle mann til pumpene. Det er like stas hver gang. Klubben har utstyr som lånes ut til barn som vil prøve seg på Ishockey. Det vil nødvendigvis tid litt før barn som begynner på dette årstrinnet mestrer hockey slik at det blir moro å spille kamp.

Trenerer og sportslig tilbud

Hovedtrener er Ben Litvak som er født og oppvokst i USA med fortid som aktiv ishockeyspiller. Ben støttes av Mads Gabriel Scott.

Det er treningsmuligheter knyttet til laget nesten hver dag i løpet av uka. Noen av treningene er sammen med lag i klasse over. Alle treningene er på Idda Arena. Avhengig av tidspunkt for når treningene begynner, har vi enten barmakstrening (oppvarming) før eller etter trening.  I tillegg har vi smålagsspill/løkkehockey på Idda de gangene hallen er tilgjengelig. Begynner du på hockey i denne årsplassen bør du være med på tre treninger i uka.

Kamper, cup og serie

Laget spiller i U15 Sørvest

Kontaktperson

Espen Walle – tlf 915 97 073

Lag-Blogg

Korona og barneidrett går fint sammen

I helgen var vi så heldige at vi fikk lov til å spille to kamper…

Les mer

God stemning til tross for tap

Lørdag 12.9. fikk U-13 spille sine første kamper siden februar. Det ble jo som alle…

Les mer