skip to Main Content
Kontakt: +47 922 40 853

U-8-9/10-11

PArtiet består av mange barne i alder 6-12 år. Spillerne kommer fra alle kanter av Kristiansand. Dette er det første trinnet med organisert lagspill i KIK hvor det er mye fokus på skøyteteknikk, men også hockeyteknikk og kamptrening. Selv om det kan være litt skremmende i starten lærer barna utrolig fort og fremgangen det første året er enorm. Det er fantastisk å se gleden og entusiasmen til barna. Mange av de kan nesten ikke vente til neste trening! Fokus på viktig og riktig beskyttelse gjør at det er veldig trygt. Og ikke minst, her er det rom og respekt for alle!!

Hockey i tidlig alder?

Kanskje prøve seg på vår hockey skole først for å lære det absolutt grunnleggende. Etter det – klubben og laget har stort fokus på at nye spillere skal føles seg velkommen og bli godt ivaretatt både av de voksne og av barna. Det er kjempestas med nye spillere. Klubben har utstyr som lånes ut til barn som vil prøve seg på Ishockey. 

Trenere og sportslig tilbud

Vi er så heldige at vi har flere fantastiske trenere. Hovedtrenere i 2021-2021 sesongen er Jonathan McKay fra Canada. Han er tidligere aktiv ishockeykeeper, og er ansatt i 50% stilling som barne-og ungdomsutvikler i KIK. 

Det er tre treninger i løpet av uka og alle treningene er på Idda Arena. I tillegg har vi smålagsspill/løkkehockey på Idda de gangene hallen er tilgjengelig. Begynner du på hockey i denne årsklassen bør du være med på to treninger i uka. I sommerhalvåret har vi barmarkstrening med innebandy, teknikkøvelser, styrke- og kondisjonstrening (inne og ute). Det er kjempemoro!

Kamper

KIK tilhører Rogaland Krets. Laget spiller ikke seriespill, men vi deltar på aldersbestemte turneringer hvor vi møter lag fra Stavanger, Bergen, Haugesund og Nærbø. På U8/9/10-nivå spilles kamper på halv bane, 4 mot 4, 3 mot 3, med og uten keeper. Det er og mulighet for deltagelse i turneringer på Østlandet. Av og til arrangerer vi også intern turneringer på Idda Arena.

Det er en aktiv og sammensatt foreldregruppe i laget som har det veldig trivelig sammen.

KONTAKTPERSON

Stein André Frostad

Lag-Blogg

Eneste lag med «Goalie»

Eneste lag med "Goalie" i Stavanger U8 og U9 var på turnering i Stavanger siste helgen i september ifbm #tilbaketilidretten. 128 kamper ble gjennomført i løpet av 2 dager! Kampene ble spilt etter det nye formatet som skal testes denne sesongen. 3 mot 3 på 1/6 bane. Det var utrolig morsomt og et format som…

Den første turneringen vestpå!

Hjem med pokal! Våre aller yngste spillere var på langtur sist helg - til Nærbø i Rogland. Fem jevne og gode kamper mot lag fra Nærbø og Stavanger. Vi hadde god hjelp av fire spillere fra U10 som var så snille å stille opp. God kamptrening for alle sammen. Litt utfordrende med myk is, men…