skip to Main Content
Kontakt: post@kik.no

U10-12

(For de født i 2012/2011 for 22/23 sesongen)

Dette er det tredje trinnet med organisert lagspill i KIK. Det er også her mye fokus på skøyteteknikk, men også hockeyteknikk og kamptrening. Ferdighetsnivået her er noe høyere enn på U9, men det er ingen problem å begynne som nybegynner på dette partiet så vi oppfordrer til å ta kontakt ved interesse! Klubben har utstyr som lånes ut til barn som vil prøve seg på Ishockey.

Trenere og sportslig tilbud

Vi er så heldige at vi har flere fantastiske trenere. Hovedtrenere for U11 i 2022-2023 sesongen er Robin Halvorsen og Nora Sunde, begge aktive på KIK A-lag og KIK Damelag.

Det er tre treninger i løpet av uka og alle er på Idda Arena. I tillegg har vi smålagsspill/løkkehockey på Iddanår   hallen er tilgjengelig.

Treningstider:
Onsdag  19:30
Torsdag  19:15
Fredag   16:00 (smålagspill)
Lørdag   15:00

Begynner du på hockey i denne årsklassen bør du være med på to treninger i uka. I sommerhalvåret har vi barmarkstrening med innebandy, teknikkøvelser, styrke- og kondisjonstrening (inne og ute). Det er kjempemoro.

Kamper

KIK tilhører Rogaland Krets. U11 laget spiller seriespill, vi deltar i serierunder hvor vi møter lag fra Stavanger, Bergen, Haugesund og Nærbø både i Stavanger og på hjemmebane her på Idda. På u11-nivå spilles kamper på halv bane, 3 VS 3, med keeper. Det er og mulighet for deltagelse i turneringer på Østlandet. Vi arrangerer også internturneringer på Idda Arena.

KONTAKTPERSON

Tina Natvig Scerri

telefon: 41632352

Lag-Blogg