skip to Main Content
Kontakt: +47 922 40 853

U-15

U15 laget består av til sammen 18 spillere. Spillerne kommer fra alle kanter av Kristiansand. Det er og med spillere fra andre steder på Sørlandet som f.eks. Mandal..

Trener og sportslig tilbud

Vi har et kjempebra trenerteam på U15. Jens Pedersen er hovedtrener. Eivind Sunde og Michael Befus er assistent-trenere.

Jens Pedersen er oppvokst på Idda Arena og har spilt på aldersbestemte lag tidlig i sin karriere. Senere dro han til Tønsberg og har spilt i Tønsberg i 1.divisjon. Jens er en virkelig dyktig trening med mye kunnskap og har god fartstid bak seg som ishockeyspiller. I dag spiller Jens også på KIKs A-lag og er en viktig brikke i laget.

Eivind og Mike er to trenere som har fulgt laget siden de startet med ishockey. De er veldig kunnskapsrike og har lang erfaring som trenere. De er ja-mennesker, stiller alltid opp for klubben og er gode og trygge rollemodeller.

I tillegg til dette trenerteamet er Mads Gabriel Scott ofte med rundt laget i sin rolle som sportssjef. Mads er i tillegg daglig leder i KIK og landslagstrener for Jenter U16.

Det er treningsmuligheter knyttet til laget nesten hver dag i løpet av uka.. Alle treningene er på Idda Arena.  I tillegg har vi smålagsspill på Idda Arena to ganger i uka og mulighet for ekstra «skills»-økter 3 ganger i uka.

Kamper, cup og serie

KIK tilhører Region Sør-Vest. U15 – laget spiller i landsdekkende serie der vi møter lag fra hele landet.

Det er også en aktiv og sammensatt foreldregruppe i laget som har det veldig trivelig sammen. 

Kontaktpersoner

Christian Løvdal

Lag-Blogg

Spilte så det sprutet!

Lite gjestfrihet å spore. Både med- og motspillere hørte bare suset da det knallharde slagskuddet…

read more