skip to Main Content

U7-8

(For de født i 2015/2016 for 22/23 sesongen)
Dette er det første trinnet med organisert lagspill i KIK hvor det er mye fokus på skøyteteknikk, men også hockeyteknikk og kamptrening. Selv om det kan være litt skremmende i starten lærer barna utrolig fort og fremgangen det første året er enorm. Det er fantastisk å se gleden og entusiasmen til barna. Mange av de kan nesten ikke vente til neste trening! Fokus på viktig og riktig beskyttelse gjør at det er veldig trygt. Og ikke minst, her er det rom og respekt for alle!!  Det er kjempestas med nye spillere så vi oppfordrer til å ta kontakt ved interesse! Klubben har utstyr som lånes ut til barn som vil prøve seg på Ishockey.

Trenere og sportslig tilbud
Hovedtrener for gruppa er Mattias Ferger. Mattias er ekte KIK gutt og spiller på herre A-laget.  I tillegg er spillere fra våre andre partier med som assistenter.

Det er tre treninger i løpet av uka og alle treningene er på Idda Arena. I tillegg har vi smålagsspill/løkkehockey hver fredag felles for alle parti. Begynner du på hockey i denne årsklassen bør du være med på to treninger i uka. I sommerhalvåret har vi barmarkstrening med innebandy, teknikkøvelser, styrke- og kondisjonstrening (inne og ute). Det er kjempemoro!

KONTAKTPERSON

Kommer!

Lag-Blogg