skip to Main Content
Kontakt: post@kik.no

U9-10

For de født 2014 og 2013 i 22/23 sesongen.

Treningene til U9 og 10 har mye fokus på skøyteteknikk, men også hockeyteknikk og kamptrening. Ferdighetsnivået her er noe høyere enn på U8, men det er ingen problem å begynne som nybegynner på dette partiet så vi oppfordrer til å ta kontakt ved interesse! Klubben har utstyr som lånes ut til barn som vil prøve seg på Ishockey.

Trenere og sportslig tilbud

Vi er så heldige at vi har flere fantastiske trenere. Hovedtrenere for U9 i er Mads Pedersen og Andrea Auestad, begge spiller for KIKs A-lag i herre- og dameklassen. Hovedtrener for U10 er Mike Befus fra hockeylandet Canada og har lang fartstid i KIK sitt trenerapparat.

I tillegg er spillere fra vår andre partier med som assistenter.

Det er tre treninger i løpet av uka og alle treningene er på Idda Arena. I tillegg har vi smålagsspill/løkkehockey på Idda de gangene hallen er tilgjengelig. Begynner du på hockey i denne årsklassen bør du være med på to treninger i uka. I sommerhalvåret har vi barmarkstrening med innebandy, teknikkøvelser, styrke- og kondisjonstrening (inne og ute). Det er kjempemoro!

Kamper

KIK tilhører Region Sørvest i Norges Ishockeyforbund. U9 og 10 partiet spiller ikke seriespill, men vi deltar på aldersbestemte turneringer hvor vi møter lag fra Stavanger, Bergen, Haugesund og Nærbø. På U8/9/10-nivå spilles kamper på halv bane 3 mot 3, med og uten keeper. Det er og mulighet for deltagelse i turneringer på Østlandet. Vi arrangerer også internturneringer på Idda Arena.

KONTAKTPERSONER

Stein André Frostad/U10

Øyvind Breilid/U9

Lag-Blogg