skip to Main Content
Kontakt: post@kik.no

U9

(For de født i 2013 for 21/22 sesongen)

Dette er det andre trinnet med organisert lagspill i KIK. Det er mye fokus på skøyteteknikk, men også hockeyteknikk og kamptrening. Ferdighetsnivået her er noe høyere enn på U8, men det er ingen problem å begynne som nybegynner på dette partiet så vi oppfordrer til å ta kontakt ved interesse! Klubben har utstyr som lånes ut til barn som vil prøve seg på Ishockey.

Trenere og sportslig tilbud

Vi er så heldige at vi har flere fantastiske trenere. Hovedtrener for U9 i 2021-2021 sesongen er Mike Befus. Mike har lang erfaring som trener i KIK og har utrolig god kontakt med barna.

Jonathan McKay, tidligere aktiv ishockeykeeper fra Canada, er ansatt i 50% stilling som barne-og ungdomsutvikler i KIK og bidrar aktivt på treningene. I tillegg er spillere fra vår andre partier med som assistenter.

Det er tre treninger i løpet av uka og alle treningene er på Idda Arena. I tillegg har vi smålagsspill/løkkehockey på Idda de gangene hallen er tilgjengelig. Begynner du på hockey i denne årsklassen bør du være med på to treninger i uka. I sommerhalvåret har vi barmarkstrening med innebandy, teknikkøvelser, styrke- og kondisjonstrening (inne og ute). Det er kjempemoro!

Kamper

KIK tilhører Rogaland Krets. U9 laget spiller ikke seriespill, men vi deltar på aldersbestemte turneringer hvor vi møter lag fra Stavanger, Bergen, Haugesund og Nærbø. På U8/9/10-nivå spilles kamper på halv bane, 4 mot 4, 3 mot 3, med og uten keeper. Det er og mulighet for deltagelse i turneringer på Østlandet. Vi arrangerer også internturneringer på Idda Arena.

KONTAKTPERSON

Stein André Frostad

Lag-Blogg