Skip to content

Super Speed og Color Line
i farta på Idda Arena

Den virkelig «Super Speed» går mellom Kristiansand og Danmark. Men det finnes en annen «Super Speed» i drift – hver dag – på Idda Arena. Color Line er ny støttespiller til KIK, og ismaskinen har fått nytt antrekk (se bildet) som et synlig bevis på det.

– Vi er svært glad for nok en støttespiller, forteller sponsorsjefen i KIK, Øystein Liebermann. -Ferjerederiet har en stor og sentral virksomhet i regionen. Ved å støtte fremveksten av en voksende sport i byen, vil selskapet bidra til at Kristiansand blir enda mer attraktiv, mener Øystein.

Color Line har et gjensidig samarbeid med vår hovedpartner Hennig Olsen Is. Et mål er blant annet å trekke danske ishockeyklubber til Kristiansand. Vi tror dette samarbeidet blir nyttig for alle parter på sikt, avslutter Øystein, med et stort smil.

Color Lines lokale flaggskip, “Super Speed”, risikerer å måtte vente ved kai ved oppblomstringer av den pågående pandemien. Ismaskinen tjener i så tilfelle i mellomtiden som en ypperlig påminnelse og fristelse til å reise til Danmark. Og møter du opp på en av oppgjørene på senior-nivå denne sesongen, så kan du fort bli en vinner av en bilpakke, i en pause, i en av de mange kampene.