skip to Main Content
Kontakt: +47 922 40 853

Lek og moro - alltid i fint vær 🙂

OFFISIEL OPPSTART 3.OKTOBER PÅ LØRDAG. ALLE NYE MÅ MØTE EN TIME FØR. VIKTIG OG LESE ALT PÅ DENNE SIDEN OM DU GÅR PÅ SKOLEN.

Covid-19/Korona-situasjonen og skøyte- og hockeyskolen = Vi følger Koronavett-regler! Reglene vil vi jevnlig opplyse dere om, og oppdateres etter råd fra helsemyndighetene. Vi vil alltid en plan A, plan B, plan C for skolen. Avvik fra informasjonen under kan derfor forekomme hvis det er nødvendig for å følge gjeldende smittevernsregler.

Foreløpig får vi lov til og være tre grupper med 20 personer på isen. Alle vil bli invitert i en spond gruppe der man kan melde seg på treningene så vi får full oversikt hvem som er i kontakt med hvem. Hvis noen eventuelt skulle bli smittet er det veldig viktig at dere kontakter oss så vi kan finne ut hvem dere har vært i kontakt med på isen og varsle dem.

—————————-

Vi har selvfølgelig
3 GRATIS PRØVEGANGER for alle barn,
men alle deltakere må være registrert før første prøvegang (registrering er ikke bindende). Etter at deltakere har gjennomført 3 prøveganger er det bare å fortsette
—————————-

Skolen vår er oppdelt i to,
en SKØYTESKOLE og en HOCKEYSKOLE

Alt starter med
SKØYTESKOLEN
som har har 3 stasjoner. Gruppe 1 er for nybegynnere med ingen/lite is-erfaring, gruppe 2 er mellomnivået, gruppe 3 er siste skøytegruppe før deltaker får begynne på hockeyskolen.

Deretter er det
HOCKEYSKOLEN
som også inndelt i 3 grupper. Gruppe 4 er barnehagealder, Gruppe 5 er skolealder, 1 og 2 klasse, og Gruppe 6 er skolealder 3 og 4 klasse

—————————-

Når deltaker er registrert vil det i løpet av kort tid komme en bekreftelse på e-post sammen med diverse oppstartsinformasjon

 • På første oppmøtedag for deltaker må deltaker og deres foresatte delta på et Barnemøte tilrettelagt for barn. Tema er hva det går i, hva som kreves, disiplin (som i barnehage og skole) og hva som forventes av deltakeren når de deltar på skøyte- og hockeyskolen. Fremmøte til barnemøtet er 1 time før oppsatt treningstid første gang de skal delta (dette vil bli forklart i informasjonen som blir tilsendt)
 • Deltaker tar med egen beskyttelsehjelm hjemmefra hvis de har (alle typer er godkjent) samt klær/votter som ikke trekker fuktighet opp fra isen.
 • Hvis deltaker ikke har egne skøyter, kan de få låne gratis av oss i prøveperioden.

Skøytegåing er noe av det som gir raskest mestringsfølelse. Fra å være helt «bambi» i starten, går det raskt til de små fyker av gårde på banen.

—————————-

PRISER, og hva man får

 • HEL SESONG = 2 semestere (høst + vår): treningsavgift iht. de satser du finner under «om oss» (endres fortløpende)  + medlemskontingent  (finnes samme sted)
 • ETT (1) SEMESTER
  • Medlemskontingent blir kun fakturert en gang per sesong eller kalenderøår. Treningsavgiften er hvert halvår. .
 • SØSKENMODERASJON 100,- pr semester, gjelder også hvis du har andre barn som er medlemmer i klubben.
 • Alle deltakere får GRATIS SKØYTESLIP – som nå er inkludert i betalingen.
  (I en sportsbutikk kan et skøyteslip koste mellom kr 150 til 100,- pr skøyteslip. En deltaker bør slipe sine skøyter mellom 3 og 5 ganger i løpet av en is-sesong)
 • GRATIS LÅN AV HOCKEYDRAKT – Deltakere går gjennom flere grupper i løpet av en sesong, og hver gruppe bruker forskjellige draktfarger, dvs når barna flyttes opp til en høyere ferdighetsgruppe, bytter barna draktfarge.
 • GRATIS FORSIKRING – Alle som går på skolen får gratis forsikring som blir dekket av Norges ishockey forbund.
 • Mer utfyllende info om bl.a. betaling/fakturering, vil bli sendt på e-post til dere når barna er registrert. Faktura vil bli sendt ut gjennom klubbens medlemsystem, men man trenger ikke betale faktura før etter disse 3 prøvegangene.
 • Hvis man ikke ønsker å fortsette er det viktig at man gir om dette til klubben på kik.dnsh@gmail.com slik at faktura kan annulleres

—————————-

Oppsumering

Alle må gjennom registreringsskjema før de møter opp. Når du har gått gjennom det vil du bli kontaktet av oss på mail med når du kan møte opp og hva du trenger.

KONTAKT:

Emil Haave – emil@kik.no

Sascha Johnstone Mellingen – Sascha@kik.no

Skolens Epost: kik.dnsh@gmail.com

 

Påmelding her:

Påmelding Skøyte- og hockeyskolen