Skip to content

Herrelaget

Kristiansand Ishockeyklubb er inne i sin andre sesong i 2.divisjon. Nytt av året er at Sørlandet har fått egen hockey-linje ved Akademiet vgs, Kristiansand. Dette blir en viktig arena for rekruttering til seniorlaget vårt.

Årets 2 div .har syv påmeldte lag foruten «Lions». De er følgende klubber: Furuset 2 (U20), Kongsvinger,Tromsø, Tønsberg Vikings, Kråkene Moss og Manglerud Star IL hvor sistnevnte har spilt i eliteserien forrige sesong.

Med et herrelag i 2 divisjon har Kristiansand et attraktivt tilbud til regionens publikum. byen er av en størrelse som fortjener et bra tilbud innenfor en av verdens største idretter.

“Lions” består i hovedsak av egenproduserte spillere fra Kristiansand Ishockeyklubb gjennom de 10 årene klubben har hatt ishall. Agder er en attraktiv plass å bo og studere. Derfor blir det også en naturlig tilflytting av erfarne spillere til laget fra flere steder i Norge og resten av verden. Årets lag er styrket med hjemvendte junior- og seniorspillere som har vært på utviklingsopphold i klubber rundt om i landet. Vi har også i år fått andre fra Haugesund, Fredrikstad, Porsgrunn , Danmark og Sverige.

HOVEDTRENER
Kjetil Aslak Holta
tlfl:+47 901 76 380