skip to Main Content
Kontakt: post@kik.no

Herrelaget

Vi kaller KIKs A lag herre for «Lions», etter løven i Kristiansands byvåpen slik det sto i hundrevis av år.  Lions spiller i sesongen 2022/2023 i 3.divisjon SørVest.

Etter siste sesong før Covid var «Lions» klar for 2.divisjon nasjonalt, men viruset tok knekken på den planen.

På sikt skal A laget til KIK likevel arbeide for å ta steget opp i divisjonene. Satsningen er et ledd i å gjøre ishockey mer kjent på Sørlandet, og skape en kjent arena for avvikling av kamper og turneringer i Kristiansand. Klubben håper kampene vil gi et attraktivt tilbud til regionens publikum og mener Kristiansand er av en størrelse som fortjener et bra tilbud innenfor en av verdens største idretter.

Lions består i hovedsak av egenproduserte spillere fra Kristiansand Ishockeyklubb gjennom de 10 årene klubben har hatt ishall. Agder er en attraktiv plass og bo og studere. Derfor blir det også en naturlig tilflytting av erfarne spillere til laget.

Årets lag er styrket av hjemvendte juniorspillere og seniorspillere som har tatt en pause eller har vært på utviklingsopphold i klubber rundt om i landet. Vi har også fått noen helt nye spillere årets stall som kan overraske og bli nye publikumsyndlinger sammen med kjente spillere som har vokst opp på Idda når kampene kommer i gang. Dessverre er det noen som har forlatt oss.

Trener

Hovedtrener for Lions Herrer sesongen 2021/2022 er Jens Pedersen. Jens har vært aktiv 1.divisjonsspiller i Tønsberg i flere år og har KIK som moderklubb.Joe Michael Richard er lagleder.

Kontaktperson

Joe Michael Richard

Lag-Blogg

Full pott!

Gjestene Stavanger måtte bite i det sure eplet – og returnerte til Rogaland med to…

Les mer

Poengfangst i Bergen

Tekst: Joe M. Richard Endelig er sesongen igang for Kristiansand Ishockeyklubb sitt Herrelag. Herrelaget startet…

Les mer

Straen-KIK

Nærbø Farmers har før helgen, dessverre, valgt å trekke laget sitt fra divisjonen. Vi på…

Les mer

Lions forsvarte tabelltoppen

Det var liten tvil om hvilket lag som skulle ta poengene da KIK Lions overkjørte…

Les mer