skip to Main Content
Kontakt: +47 922 40 853

H-A

Kristiansand Ishockeyklubb er svært stolte av årets A-lag og seriespill i  2.divisjon. Med sine flotte ambassadører på A- laget tar klubben steget opp til den nasjonale arenaen og markerer Kristiansand som et attraktivt sted for en av verdens største idretter.  Klubben ønsker velkommen til Idda Arena for å oppleve et A lag med trykk og vilje, i en sport med stor fart og god underholdningsverdi.

Vi kaller KIKs A lag herre for «Lions», etter løven i Kristiansands byvåpen slik det sto i hundrevis av år.  Lions spiller i sesongen 2020/2021 i 2.divisjon nasjonal serie. A laget har i mange år spilt 3.divisjon Vest, men tar i sesongen 2020/2021 steget opp i nasjonal serie. Klubben er svært stolte av sine fremste ambassadører på is og ønsker at laget etablerer seg fast på det nasjonale nivået. Satsningen er et ledd i å gjøre ishockey mer kjent på Sørlandet, og skape en kjent arena for avvikling av kamper og turneringer i Kristiansand. Klubben håper kampene vil gi et attraktivt tilbud til regionens publikum og mener Kristiansand er av en størrelse som fortjener et bra tilbud innenfor en av verdens største idretter.

Lions består i hovedsak av egenproduserte spillere fra Kristiansand Ishockeyklubb gjennom de 10 årene klubben har hatt ishall. Agder er en attraktiv plass og bo og studere. Derfor blir det også en naturlig tilflytting av erfarne spillere til laget.

Årets lag er styrket av hjemvendte juniorspillere og seniorspillere som har tatt en pause eller har vært på utviklingsopphold i klubber rundt om i landet. Vi har også fått noen helt nye spillere årets stall som kan overraske og bli nye publikumsyndlinger sammen med kjente spillere som har vokst opp på Idda når kampene kommer i gang. Dessverre er det noen som har forlatt oss. Og i den forbindelse en ekstra honnør til førstekeeper Edvardt Vinjar Saugen og fjorårets kaptein Eirik Johnsbråthen.

Årets spillerstall består av ca 22 spillere, 18 utespillere og 4 keepere. Det er plass til flere som ønsker seg seniorhockey i landsdekkende 2 divisjon som er det høyeste amatørnivå i Norsk Hockey.

Sportslig mål og trener

Målet for sesongen er å være med i toppen av 2 divisjon, vil vises gjennom fysiske treninger med fokus på et enda tøffere og jevnere nivå med en merkbar økning i tempo enn foregående sesonger i 3 divisjon Sør/Vest.

Hovedtrener for Lions Herrer sesongen 2020/2021 er Mads G. Scott. Han har den høyeste trenerutdanningen som tilbys i Norge og har vært i KIK i flere år.

Keepertrener er Jonathan McKay fra Canada. Han har lang erfaring på utenlands nivå. Joe Michael Richard er lagleder.

Kontaktperson

Joe Michael Richard

Lag-Blogg

Straen-KIK

Nærbø Farmers har før helgen, dessverre, valgt å trekke laget sitt fra divisjonen. Vi på…

Les mer

Lions forsvarte tabelltoppen

Det var liten tvil om hvilket lag som skulle ta poengene da KIK Lions overkjørte…

Les mer

Blogg – Ferie på tabelltopp

De siste kampene for året skulle i år som i fjor bli spilt på borteis…

Les mer