Skip to content

KIK-Warriors

Warriors er breddealternativet for voksne uansett erfaring med ishockey. Her er det plass til alle, fra nybegynnere til erfarne.   

Alt på is foregår uten full kontakt og det er ikke  slagskudd.

Gruppen består av rundt 55-60  personer i alderen 15 til 75 år, med varierende bakgrunn. Noen har vært aktive ishockeyspillere enten som voksen eller som ungdom. Andre har vært aktive utøvere i andre idretter og noen er uten bakgrunn fra organisert idrett. Felles for alle er at vi trives med ishockey både på banen og det sosiale livet i garderoben. Noen har deltatt fra Idda åpnet i 2011 og andre er nye siste uken. Her er det plass til alle og folk kommer og går som de har tid

Lyst til å begynne eller ta opp igjen Hockey?

Warriors stedet for alle. Vi har nybegynnere ukentlig og det er mulig å låne utstyr etter avtale de første gangene. Er du helt fersk vil du kanskje føle deg litt ubekvem i starten, men du blir tatt godt i mot, du er veldig ønsket i miljøet og du opplever fort mestring. Gruppen er veldig klar over at dette er stedet for de som er førstegangsgåere, og veldig innstilt på å hjelpe deg frem

Trenerer og sportslig tilbud

Normalt møter det mellom 20 og 30 personer til trening. Vi har en til tre keepere. I tillegg henger noen fra U-partiene med en gang i blant.  Det finnes en person som ivaretar coachrollen, noe som går litt på rundgang. Coaching her handler mest om å organisere spill og øvelser, samt kamper og cuper.

Treningstider finnes i kalenderen for istidene, og Warriors trener to til tre ganger i uken. Vi må ta til takke med de seneste øktene, etter at alle andre har trent. Den ene økta er midt i uka og en er søndager. På isen tilstrebes i minst en spill-del på minst 30 minutter. Det kjøres noen øvelser som oppvarming, og vi spiller gjerne fem mot fem i spilldelen, med dropp og stopp i spillet for icing. Treningen gjennomgås på tavle i garderoben “kvart på” for alle, slik at vi ikke prater bort istiden. I etterkant av trening gjennomføres en kort feedback, om det er anledning. Her får du en god treningsøkt med puls, styrke, koordinasjon, balanse, glede og svette- det kan vi love.

Kamper, cup og serie

Warriors spiller noen kamper i den grad det finnes noen passende motstandere som møter på Idda. Det er ikke tradisjon for å reise, men det er selvfølgelig mulig.

Kontaktperson

Svein Erik Husebæk

Lag-Blogg

Til topps i SHL

KIK Warriors vant 7-1 over Idda sitt A lag i SHL ligaens nest siste kamp…

Les mer

Endelig seier mot Crusaiders

Warriors vant 6-3 mot KSI Crusaiders lørdag kveld i SHL. Etter mange år med kamper…

Les mer

Warriors fikk bank

Studenlaget i byen, kalt Crusaiders, ga Warriors en real lekse på Idda i åpningskampen i…

Les mer

Ungdommen avgjorde

De yngste på laget var størst da Sørlandets Hockey League startet opp etter juleferien. Jonas…

Les mer