skip to Main Content
Kontakt: +47 922 40 853

KIK-Warriors

forbundsserie. Det spilles uten full kontakt og heller ikke slagskudd. Gruppen består av rundt 50 personer i alderen 15 til 70 år, med varierende bakgrunn. Noen har vært aktive ishockeyspillere enten som voksen eller som ungdom. Andre har vært aktive utøvere i andre idretter og noen er uten bakgrunn fra organisert idrett. Felles for alle er at vi trives med ishockey både på banen og det sosiale livet i garderoben. Noen har deltatt fra Idda åpnet i 2011 og andre er nye siste uken. Her er det plass til alle og folk kommer og går som de har tid

Lyst til å begynne eller ta opp igjen Hockey?

Dersom du ikke passer i våre ungdomspartier og vil på isen, så er Warriors stedet for deg. Vi har nybegynnere ukentlig og det er mulig å låne utstyr etter avtale de første gangene. Er du helt fersk vil du kanskje føle deg litt ubekvem i starten, men du blir tatt godt i mot, du er veldig ønsket i miljøet og du opplever fort mestring. Gruppen er veldig klar over at dette er stedet for de som er førstegangsgåere, og veldig innstilt på å hjelpe deg frem

Trenerer og sportslig tilbud

Normalt møter det mellom 20 og 30 personer til trening. Vi har to til tre keepere. I tillegg henger noen fra U-partiene med en gang i blant.  Det finnes en person som ivaretar coachrollen, noe som går litt på rundgang. Coaching her handler mest om å organisere spill og øvelser, samt kamper og cuper.

Treningstider finnes i kalenderen for istidene, og Warriors trener to til tre ganger i uken. Vi må ta til takke med de seneste øktene, etter at alle andre har trent. Den ene økta er midt i uka og en er søndager. På isen tilstrebes i minst en spill-del på minst 30 minutter. Det kjøres noen øvelser som oppvarming, og vi spiller gjerne fem mot fem i spilldelen, med dropp pg stopp i spillet for icing. Treningen gjennomgås på tavle i garderoben «kvart på» for alle, slik at vi ikke prater bort istiden. I etterkant av trening gjennomføres en kort feedback, om det er anledning. Her får du en god treningsøkt med puls, styrke, koordinasjon, balanse, glede og svette- det kan vi love.

Kamper, cup og serie

Warriors spiller noen kamper i den grad det finnes noen passende motstandere som møter på Idda. Det er ikke tradisjon for å reise, men det er selvfølgelig mulig. Sesongen 19-20 spilles «SHL»- Sørlandets Hockey Leage, med to lag fra Warriors, Idda Hockey og KSI. Det spilles lørdagskvelder gjenom hele vinteren med sluttspill. Målsettingen er at alle som ønsker skal få spille kamper og det kjøres laguttak for å få kampene til å bli best mulig tilpasset alle nivåer i gruppen.

.

Kontaktpersoner

Svein Erik Husebæk

Lag-Blogg

Ungdommen avgjorde

De yngste på laget var størst da Sørlandets Hockey League startet opp etter juleferien. Jonas…

Les mer