skip to Main Content
Kontakt: +47 922 40 853

Damelaget

Damelaget spiller i 1.divisjon landsdekkende serie og består av 25 spillere fra regionen. Sesongen 20-21 er første gang KIK stiller lag i serie for Dame, etter å ha jobbet flere år med å bygge opp en spillerstall. Spillerstallen består av egenutviklede spillere, innflyttede tidligere aktive og noen som har startet med sporten i voksen alder.

Trener for årets lag er Wiggo Gyberg, assistert av Robin Halvorsen. Simon Tjomsland er lagleder. Sesongens kapteiner er Hege Hultmann og Mari Pedersen. Med årets dyktige spillere og engasjerte trenere er vi klare for å nå våre sportslige mål, både personlig og som lag.

Hvis du ønsker å prøve deg på isen sammen med oss er det mulighet for å komme på våre treninger på fredager kl.19. For mer informasjon kontakt Hege under.

Sportslig mål og trener 

Wiggo Gyberg er trener for Damelaget. Han har selv spilt A lag herre i mange år for KIK.  Assistenttrener er Robin Halvorsen. Han har 10 sesonger bak seg på isen for KIK

Simon Tjomsland er lagleder. Sesongens kapteiner er Hege Hultmann og Mari Pedersen. Hjelpemann er Kåre Vlek.

Med årets dyktige spillere og engasjerte trenere er vi klare for å nå våre sportslige mål, både personlig og som lag. Målsettingen er å etablere et damelag i klubben og gjennom seriespill sesongen 20-21 er KIK i ferd med å gjennomføre dette.

Laget har flere treninger i gjennom uken, og flere spillere trener på flere partier.

Laget skulle spilt 9 kamphelger dersom det ikke var forstyrret av Corona. Fire bortehelger og fem hjemme.

Kontaktpersoner

Hege Hultmann

Lag-Blogg