Skip to content

U-10

(For de født i 2014 for 23/24 sesongen)

Dette er det tredje trinnet med organisert lagspill i KIK. Det er også her mye fokus på skøyteteknikk, men også hockeyteknikk og kamptrening. Ferdighetsnivået her er noe høyere enn på U9, men det er ingen problem å begynne som nybegynner på dette partiet så vi oppfordrer til å ta kontakt ved interesse! Klubben har utstyr som lånes ut til barn som vil prøve seg på Ishockey.

Trenere og sportslig tilbud
Vi er så heldige at vi har flere fantastiske trenere. Hovedtrener for U10 i 2023-2024 sesongen er Mike Befus som har lang fartstid i klubben og brenner for å lære barna gode hockeyferdigheter. I tillegg er flere hockeyinteresserte forledre med som hjelpetrenere.
Det er tre treninger i løpet av uka og alle treningene er på Idda Arena. I tillegg har vi barmarkstreninger i klubbhuset  gjennom hele sesongen. Begynner du på hockey i denne årsklassen bør du være med på to treninger i uka. I sommerhalvåret har vi barmarkstrening med innebandy, teknikkøvelser, styrke- og kondisjonstrening (inne og ute). Det er kjempemoro!

Kamper
KIK tilhører Region Sørvest. U10 laget spiller ikke seriespill, men vi deltar på aldersbestemte turneringer hvor vi møter lag fra Stavanger, Bergen, Haugesund og Nærbø. På U10-nivå spilles kamper på 1/3 bane, 3 mot 3. Det er og mulighet for deltagelse i turneringer på Østlandet. Vi arrangerer også internturneringer på Idda Arena.

KONTAKTPERSONER

Øyvind Breilid
Lagleder
E-post: Øyvind Breilid

Arve Rosseland
Lagleder
E-post: Arve Rosseland