skip to Main Content

Kontakt:

Anne Lene Hansen
mob: 988 77 233
nne Lene Hansen er vår arbeidende styreformann som ikke bare tar seg av de rent formelle oppgaver, men som også stort sett er over alt. Hun skriver forhåndsomtaler på Facebook foran kamper, heier på tribuen og sørger for at vi er med på at mange nok stiller på dugnader med mer!
Styreleder
Anne Lene Hansen
Mads Gabriel Scott
mob: 922 40 853
Hva hadde livet væt uten is. Vår daglige leder Mads Gabriel Scott troves egentlig aller best når han ikke inne på kontoret. Men så er han også landsdelens mest meritterte ishockeytrener med stor kapasitet på flere områder.
Daglig leder
Mads Gabriel Scott
Andreas Myhre
mob: 913 87 605
Andreas er den blant oss som liksom aldri har et krabbegir. Kombinert med lakenskrekk er det mye som gjøres, om det er å trene old boys-laget eller et møte med en potensiell sponsor så er vedkommende garantert en god oppfølging etterpå.
Nestleder/Sponsor/Redaksjon
Andreas Myhre
Øystein Liebermann
mob: 908 91 372
Øystein er utvilsom KIKs ubestridte største og iherdige potet: Styremedlem i klubben, aktiv på old-boys, leder av sponsorutvalget, aktiv som bare det rundt bemanningen av "Kompis" på torget, engasjert i de yngre lagene osv... En myk og god person, men ikke for angripende old-boys-spillere.
Styremedlem/Leder Sponsorutvalg
Øystein Liebermann

Kristiansand Ishockeyklubb
Idda Arena   |   Møllevannsveien 36  |   4616 Kristiansand