skip to Main Content
Kontakt: +47 922 40 853

Ønsker du å bidra til likestilling, mangfold og inkludering for barn og unge på Sørlandet?

Ishockey er en av verdens største sportsgrener, med stor oppslutning i de industrialiserte landene i verden. At det finnes både ishall og ishockey-miljø i Kristiansand er attraktivt for tilflyttere vant med dette der de kommer fra. De mange studentene i byen ser dette som veldig attraktivt, og et attraktivt universitetsmiljø skaper en attraktiv by og region

Kremen av iskrem!

KIK sin hovedsponsor som deler klubbens verdigrunnlag med mangfold, likestilling og inkludering.
Hennig Olsen-Is er en naturlig samarbeidspartner for KIK som begge lever av og på is.
Hennig Olsen-Is har sin fabrikk i Hanneviga, og startet for alvor masseproduksjon på 60-tallet når kjøleskap og frysere ble allemannseie for det vanlige hjemmet. Samme kjøleteknikk som finnes i kjøl og frys er starten for fremveksten av ishockeysporten på bred basis. Før krigen ble ishockey spilt mest i Amerika og mest på naturis/sprøytet bane.
Hennig Olsen-Is er en langsiktig sponsor til KIK og bidrar til at Kristiansand utvikler seg som en attraktiv region. KIK er svært stolte av samarbeidet med Hennig Olsen-Is
For hver Hennig Olsen-Is du spiser gjør du Sørlandet sterkere.

Med kurs for det grønne...

Color Line er godt kjent for veldig mange på Sørlandet. Gjennom støtten til Kristiansand Ishockeyklubb bidrar Color Line til å gjøre Sørlandet mer attraktivt.

Rederiet er blant Europas ledende innen europeisk nærskipsfart. Selskapet har en flåte på syv skip, og opererer fire internasjonale linjer mellom syv havner i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. «Superspeed1» mellom Kristiansand til Hirtshals er en mye benyttet rute til Danmark for sørlendinger.

Color Line transporterer årlig nesten fire millioner passasjerer. I tillegg transporteres ca. 180.000 fraktenheter, som tilsvarer ca. 130.000 vogntog. Det tilsvarer rundt 13 prosent av antallet trailere som årlig passerer Svinesund på grensen mellom Norge og Sverige.

Color Line vil ligge i front med innføring av ny og klimavennlig teknologi ombord på skipene og i de havnene skipene anløper. Eksempelvis er det i dag landstrømanlegg i alle fire havner selskapet trafikkerer i Norge. Samlet årlig reduksjon av disse tiltakene er 10.000 tonn CO2. Det samme som utslippet fra mer enn 5.000 biler. I tillegg er det en betydelig reduksjon av NOx, SOx og støy.  Selskapet har også investert i rensesystemer om bord (scrubbere) for å tilfredsstille utslippskravene av blant annet svovel.

I  august 2019 satt Color Line inn verdens største plug-in hybrid skip i trafikk mellom Sandefjord og Strømstad.

.

Den gode opplevelsen

Thon Hotel Kristiansand er et moderne sentrumshotell som ligger i Markensgate, byens gågate med gode shoppingmuligheter. Det er kort vei fra hotellet til Kilden teater- og konserthus, restauranter, museum, konsertscener og andre opplevelser i Kristiansand. ​Les mer om Thon Hotel Kristiansand her.

Ved å klikke på bildet kommer du til priser og tilbud på alle Thon Hotellene

Biler med kvalitet!

Toyota Sør er en av Sørlandts største leverandører av biler. Den japanske produsenten er kjent for å levere kvalitetsprodukter. Den første modellen med hybrid ble levert allerede på 1990-tallet. Toyota har også de mest solgte småbilmodellen i landet.

Banken for deg!

Sparebanken Sør finner ved Torget i Kvadraturen i Kristiansand. Selvsagt er banken oppdatert på nyeste IT-teknolofi samtidig som man i forhold til mange andre større banker, har beholdt noe av det gamle servicetibudet til sine kunder. Ta kontakt med Andreas G. Langfeldt på telefon 38170550 eller send en epost til andreas.langfeldt@sor.no  for et godt KIK-tilbud. Husk å henvise til Kristiansand Ishockeyklubb.

En kostnadseffektiv leverandør!

Entelios er den nye merkevaren for strømleveranser til bedriftsmarkedet, tidligere LOS Energy. 

Entelios ønsker å  være ditt viktigste bidrag til en bærekraftig fremtid. Entelios er et heleid av Agder Energi. 

Entelios tilbyr ren energi, spisskompetanse og teknologi som gjør det mulig for industriselskap, små og store bedrifter i næringslivet og offentlig virksomhet å bli ledende på klimavennlige energiløsninger. 

Sjekk selskapets nettsider her.

Kvalitet & Stabilitet

Allkopi NetPrint er en stabil og fremtidsrettet leverandør for folk som ønsker å presentere et budskap. Vi er Norges største grafiske leverandør og leverer alt fra tradisjonelle trykksaker, storformat, og digitale publikasjoner, til profildekor, online reklame og nye innovative løsninger. I tillegg til våre landsdekkende avdelinger er vi tilgjengelig døgnet rundt med vårt online trykkeri Allkopi NetPrint 24/7. Velkommen til oss. Allkopi NetPrint består av flinke fagfolk som leverer ypperste kvalitet enten det er store, kjempestore, små eller vanlige trykksaker.

Ta kontakt med Tony Ferger på 928 26 12

Det av norsk teknologi!

Er et verdensomspennende firma som bl.a. utvikler innovativ teknologi og løsninger for et av de tøffeste klimatisk områdene i verden – den norske kontinentalsokkel.

Siden 1973 har Norsk on og -offshore energiindustri nytt godt av Oceaneering med sin spesialvdeling i Songdalen,  sine tjenester.

Med innhold som beriker!

Pelican Rouge Gruppen, slik vi kjenner den i dag som Selecta, har vært i drift siden tidlig på 70-tallet, men våre røtter innen kaffebrenning og foredling går helt tilbake til 1863. Josef van Leckwijck og hans sønner var de første i Europa som solgte ferdigbrente kaffebønner. Dette var starten på merkevaren vår. Idag er Pelican Rouge ledende leverandør i Europa innen kaffe og drikkeløsninger. Vi serverer mer enn 7 millioner kaffedrikkere daglig. Hvert år omsetter vi mer enn 25000 tonn kaffe og ingredienser over hele Europa. Medarbeiderne våre på tvers av 11 land jobber hardt for å sikre at våre kunder får det vi har lovet. Fantastisk kaffe, høy kvalitet og pålitelig service. Kontakt oss på 800 30 690

Morgendagens arkitektur

Trollvegg Arkitektstudio AS har siden oppstarten i 2007 blitt et av de ledende arkitektkontorene på Sørlandet med 12 arkitekter, ingeniører og planleggere. De leverer tjenester innen arkitekturprosjektering, arealplanlegging, landskapsplanlegging, oppmåling og energiberegning. 

Kjapt og godt!

Det ligger mange års erfaring bak pizzaproduktene som er basisen i Pizzabakeren-konseptet. William Gulliksen og Arild Ask Bringeland drev i en årrekke pizzautsalg på h.h.v. Hundvåg og Tasta i Stavanger før Pizzabakeren-kjeden ble etablert. Det beste fra deres egne virksomheter dannet basisen for produktet og menyen som i dag brukes i samtlige Pizzabakeren bakerier. Kjedekonseptet ble etablert og satt i drift i sammen med Jan Henrik Jelsa og Hans Georg Jelsa. De fire grunderne stiftet selskapet Pizzabakeren Invest AS i mai 2003 og kjedens første etablering skjedde på Klepp i Rogaland i oktober 2003. Foruten å være kjedekonseptets morselskap og franchisegiver er Pizzbakeren Invest AS ansvarlig for produktutvikling, kvalitetssystemer, markedsføring, regnskapsførsel og drift i Pizzabakeren-kjeden.

Pizzabakeren på Grim når du på 38 07 00 00

Bedre luft, bedre klima!

Ventilasjon Sør as ble startet i 2017. Vi driver med alt innen ventilasjon og blikk. Vi er 4 ansatte.

Kontoret ligger i Linnegrøvan 28, 4640 Søgne.

Vi tar alt fra små blikkoppdrag til store næringsbygg med blikk og ventilasjon.

Ventilasjon sør as besitter en stor kompetanse på dette området

Det ypperste av teknologi!

Cameron er en av Sørlandets store leverandører av blant annet offshore bore utstyr. Med fokus på forbedring av rigg effektivitet, sikkerhet og pålitelighet – kan de tilby lave totale kostnader  ved eierskap, og en større avkastning på investert kapital

Et trygg bilhandel!

Vi vil mest sannsynlig få solgt bilen raskere og til en høyere pris enn du som privatperson kan få til.

Gjennom 6 år i bilbransjen har innehaver Håvard Ydse opparbeidet et godt omdømme og mange fornøyde kunder. Han har solgt over 630 biler og jobbet som bruktbilsjef på Honda/Citroen merkeforhandler og han har vært leder for oppstart av ny bruktbilforretning i Sørlandsparken. På 1 års dagen til Ydse Auto AS hadde Håvard solgt 170 biler.

Gratis drikke om du velger Egon: https://egon.no/verdisjekk/277c4f23-6fef-46b7-9fc5-1b27c66a4d29

 

Egon Kristiansand

Egon i Kristiansand åpnet i 2000. Etter dette ble restauranten fullstendig ombygd i 2009. Restauranten har 250 sitteplasser inne og en flott uteservering utenfor. Ligger veldig sentralt og fint til i markens gate.

Om restauranten

Egon er en en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny hvor du finner pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter. Vi har også mye god drikke. Egon er tilpasset for gode opplevelser med sin lune atmosfære og hyggelig betjening. Mange av våre gjester elsker å se på de historiske bildene fra lokalområdet. Egon leverer også Take Away, eller Take Home som vi kaller det på Egon. Velkommen!

 

Åpningstider

Mandag: 1000 – 2300
Tirsdag: 1000 – 2300
Onsdag: 1000 – 2300
Torsdag: 1000 – 2300
Fredag: 1000 – 2400
Lørdag: 1000 – 2400
Søndag: 1100 – 2200

Kontakt oss

Markensgate 39
4612 Kristiansand

+ 4738148780
kristiansand@egon.no