Skip to content

Ønsker du å bidra til likestilling, mangfold og inkludering for barn og unge på Sørlandet?  Ishockey er en av verdens største sportsgrener,.
At det finnes både ishall og ishockey-miljø i Kristiansand er attraktivt for tilflyttere vant med dette der de kommer fra.
De mange studentene i byen ser dette som veldig attraktivt, og et attraktivt universitetsmiljø skaper en attraktiv by og region.

Kremen av iskrem!

Hennig-Olsen Is er Nordens eldste iskremprodusent. Siden 1924 har kristiansandsbedriften  laget “Kremen av iskrem”. Årlig produseres ca. 32 millioner liter iskrem og frosne desserter på fabrikken. Det utgjør nesten halvparten av det norske iskremmarkedet. I tillegg lager vi vår egen sjokolade, karamell, krokan og syltetøy.I dag er arbeidsstokken  270 årsverk fra mer enn  25 forskjellige nasjonaliteter. I tillegg til hovedkontoret i Kristiansand, har Hennig-Olsen Is regionskontorer i Oslo, Drammen, Haugesund, Bergen, Molde, Trondheim og Tromsø.

Det gleder  oss  at Pål Hennig Olsen og resten av den herlige gjengen i Hannevika støtter vår klubb. For egentlig er Idda med, sitt flotte kunstisanlegg, noe som passer bra sammen med nettopp Hennig Olsen Is.

Nordeuropas største strandfest

Palmesus er av av Europas største strandfester og arrangeres hver sommer på Sørlandet. Musikkfestivalen har virkelig satt Kristiansand på kartet.

Ledelsen i Palmesus er også grønn i sin tankegang og ønsker å  inspirere interessenter rundt sine arrangementer og virksomhet forøvrig gjennom å formidle sitt  engasjement og  tiltak for bærekraft. Palmesus har i sin overordnete strategiplan at man skal være ledende og generøse, noe som skal gjenspeiles også i selskapets  bærekraftstrategi.

KIK er svært glade for å være samarbeidet med Palmesus. Ikke bare på sponsorplan, men også som en aktiv  bidrag til arbeidsstokken under arrangementet.

Sjøveien til gode opplevelser

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier, med rundt 3000 ansatte i fire land. Color Line har en årsomsetning på over NOK 5 milliarder, og frakter årlig nærmere 4 millioner passasjerer, 1 million biler og 200 000 fraktenheter til og fra Norge.

Rederiet har en flåte på fem skip, og operer fire internasjonale fergelinjer mellom syv havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Color Line skal være en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling.

Color Line er i dag det eneste rederiet i den internasjonale passasjer- og godstransporten mellom Norge og utlandet med alle skip i norsk skipsregister og med norsk hovedkontor, og har som visjon å bli «Europas ledende rederi innen bærekraftig cruise og transport». I Color Line er vi opptatt av å skape et godt og inspirerende arbeidsmiljø – både på land og til sjøs. Våre verdier er «Bryr oss – Bygger tillit – Bryter vei», og vi ser på våre ansatte som vår viktigste ressurs.

Den gode opplevelsen

Thon Hotel Kristiansand er et moderne sentrumshotell som ligger i Markensgate, byens gågate med gode shoppingmuligheter. Det er kort vei fra hotellet til Kilden teater- og konserthus, restauranter, museum, konsertscener og andre opplevelser i Kristiansand. ​Les mer om Thon Hotel Kristiansand her.

Ved å klikke på bildet kommer du til priser og tilbud på alle Thon Hotellene

Morgendagens arkitektur

Trollvegg Arkitektstudio AS har siden oppstarten i 2007 blitt et av de ledende arkitektkontorene på Sørlandet med 18 arkitekter, ingeniører og planleggere. De leverer tjenester innen arkitekturprosjektering, arealplanlegging, landskapsplanlegging, oppmåling og energiberegning. 

Våre fagfolk - din kunnskap!

Varmefag holder til i Sørlandsparken og er en av  54 butikker fra nord til sør. Det er  Norges største fagkjede for peiser og ovner og fører de mest anerkjente merkene i markedet. Det er der  du får det du egentlig ønsker deg.

Peis for enhver smak og lommebok:

  • Butikker over hele landet
  • Ildsjeler med høy fagkompetanse
  • Sertifiserte montører
  • Det du vil møte når du besøker oss er ekte ildsjeler som brenner for å gjøre ditt peiskjøp enkelt og trygt. Hos oss møter du fagfolk som gir gode råd når du skal velge peis til hjemmet ditt.

Varmefag fører de mest anerkjente merkene på markedet; Contura, Rais, Brunner, M-design, Wanders, Norsk Kleber, TermaTech, Hwam og Wiking. Prisene spenner fra de mest prisgunstige peisovnene til de mest eksklusive løsningene. Hvor mye du ønsker å legge i peiskjøpet er helt opp til deg.

Vi er ekte fagfolk som hjelper deg å stille de riktige spørsmålene og svare på dem. Trenger du råd og tips om fyringsteknikk, trekkproblemer eller hvor stor ovn du bør velge, får du svar på dette og mye mer hos din Varmefag-butikk.

Varmefag er medlem av Norsk Varme – bransjeforeningen for miljøvennlige ildsteder og skorsteiner.

Kvalitet og eleganse

Macron er en ledende leverandør av sportstøy. Vårt sortiment er skapt med en lidenskap for idrett og et fokus på både kvalitet og design. Enten det er drakter, klær, utstyr eller tilbehør, vil du  inne alt du trenger for å utruste din idrettsklubb på MacronStore.no.

Enten du driver med fotball, håndball, basketball, ishockey  eller en annen idrett, kan du stole på at MacronStore.no har det du trenger. Våre produkter er skapt for å møte de høye kravene til idrettsklubber, og vi er stolte av å være en pålitelig partner for klubber over hele landet.

Biler med kvalitet!

Toyota Sør er en av Sørlandts største leverandører av biler. Den japanske produsenten er kjent for å levere kvalitetsprodukter. Den første modellen med hybrid ble levert allerede på 1990-tallet. Toyota har også de mest solgte småbilmodellen i landet.

Banken for deg!

Sparebanken Sør finner ved Torget i Kvadraturen i Kristiansand. Selvsagt er banken oppdatert på nyeste IT-teknolofi samtidig som man i forhold til mange andre større banker, har beholdt noe av det gamle servicetibudet til sine kunder. Ta kontakt med Andreas G. Langfeldt på telefon 38170550 eller send en epost til andreas.langfeldt@sor.no  for et godt KIK-tilbud. Husk å henvise til Kristiansand Ishockeyklubb.

Kvalitet & Stabilitet

MAKE!Graphics AS er en etablert grafisk design- og produksjonsbedrift med lang historie. Vi er designere, rådgivere og produksjonsfolk med stort hjerte for faget. Vi lager trykt visuell kommunikasjon med fokus på reduksjon av avfall, resirkulering og bruk av miljøvennlige materialer.

Du finner oss i store deler av landet, fra Kristiansand i sør til Trondheim i nord. For oss er det viktig å kunne levere kortreiste varer og tjenester. Det sparer miljøet for unødvendig transport og gjør at vi kan ha en mer personlig relasjon til deg.

Vår arbeidsmetode er enkel. Vi tenker ut kreative løsninger som produseres i eget hus for så å oppleves i fysisk form. Målet er å skape merverdi for din merkevare.

Et trygg bilhandel!

Vi vil mest sannsynlig få solgt bilen raskere og til en høyere pris enn du som privatperson kan få til.

Gjennom 6 år i bilbransjen har innehaver Håvard Ydse opparbeidet et godt omdømme og mange fornøyde kunder. Han har solgt over 630 biler og jobbet som bruktbilsjef på Honda/Citroen merkeforhandler og han har vært leder for oppstart av ny bruktbilforretning i Sørlandsparken. På 1 års dagen til Ydse Auto AS hadde Håvard solgt 170 biler.

Med innhold som beriker!

Pelican Rouge Gruppen, slik vi kjenner den i dag som Selecta, har vært i drift siden tidlig på 70-tallet, men våre røtter innen kaffebrenning og foredling går helt tilbake til 1863. Josef van Leckwijck og hans sønner var de første i Europa som solgte ferdigbrente kaffebønner. Dette var starten på merkevaren vår. Idag er Pelican Rouge ledende leverandør i Europa innen kaffe og drikkeløsninger. Vi serverer mer enn 7 millioner kaffedrikkere daglig. Hvert år omsetter vi mer enn 25000 tonn kaffe og ingredienser over hele Europa. Medarbeiderne våre på tvers av 11 land jobber hardt for å sikre at våre kunder får det vi har lovet. Fantastisk kaffe, høy kvalitet og pålitelig service. Kontakt oss på 800 30 690

Tradisjon & Innovasjon

I 1936 ble det første skipseiende selskapet i det som i dag utgjør Rasmussengruppen etablert av Einar N. Rasmussen. I perioden fra midten av 1900-tallet bygde Rasmussengruppen opp en betydelig virksomhet innen internasjonal skipsfart. I tillegg til å satse på konvensjonell tank- og bulkskipsfart, ble det etterhvert også satset på å utvikle nisjeprodukter som bøyelastere samt bolig- og serviceplattformer. Den tidligere virksomheten omfattet på sitt meste en avansert flåte på ca. 20 enheter

En kostnadseffektiv leverandør!

Elementsør ble etablert 1. desember 2017 og man startet planleggingen av Norges mest moderne fabrikkfasiliteter for produksjon av betongelementer, beliggende helt inntil ny E-39. Sommeren 2018 stod fabrikken ferdig med produksjonsareal på 7500 m2 og utvendig lagringsplass på samme størrelse.

Elementsør As har i dag 60 meget dyktige medarbeidere og har fått et meget solid fotfeste i flere markeder i Norge. Vi leverer også produkter til det svenske og danske markedet etter forespørsel. Elementsør AS har siden oppstart levert solide resultater og hatt en årlig vekst i både omsetning og resultat.

Det ypperste av teknologi!

Byggmester Vidar Reger AS ble stiftet I 1993, og har stadig vokst seg større. Vi har per dags dato mange utførte oppdrag og fornøyde kunder. Mange års erfaring med utfordrende og krevende arbeid har gitt oss kunnskapen til å utføre en jobb sikkert, og med god kvalitet. Vi har bred kompetanse og lang erfaring med både timearbeid og store og små prosjekter. Vi ønsker å gi våre kunder et bredt tilbud av tjenester og fremstår som en fleksibel og pålitelig samarbeidspartner for privat- og bedriftskunder.

Med bred kompetanse og kostnadseffektive rammebetingelser, er Byggmester Vidar Reger AS en sentral aktør i markedet. Vi er en virksomhet med kapasitet til å utføre både små og store prosjekter, og ønsker å formidle et godt og variert tilbud av tjenester. I et konkurransedyktig marked, er vår fremste målsetting å utføre ulike typer arbeid med god kvalitet og fornuftig pris.

Kjapt og godt!

Det ligger mange års erfaring bak pizzaproduktene som er basisen i Pizzabakeren-konseptet. William Gulliksen og Arild Ask Bringeland drev i en årrekke pizzautsalg på h.h.v. Hundvåg og Tasta i Stavanger før Pizzabakeren-kjeden ble etablert. Det beste fra deres egne virksomheter dannet basisen for produktet og menyen som i dag brukes i samtlige Pizzabakeren bakerier. Kjedekonseptet ble etablert og satt i drift i sammen med Jan Henrik Jelsa og Hans Georg Jelsa. De fire grunderne stiftet selskapet Pizzabakeren Invest AS i mai 2003 og kjedens første etablering skjedde på Klepp i Rogaland i oktober 2003. Foruten å være kjedekonseptets morselskap og franchisegiver er Pizzbakeren Invest AS ansvarlig for produktutvikling, kvalitetssystemer, markedsføring, regnskapsførsel og drift i Pizzabakeren-kjeden.

Pizzabakeren på Grim når du på 38 07 00 00

10 % rabatt på mat og drikke dersom du oppgir KIK i disken

Egon Kristiansand

Egon i Kristiansand åpnet i 2000. Etter dette ble restauranten fullstendig ombygd i 2009. Restauranten har 250 sitteplasser inne og en flott uteservering utenfor. Ligger veldig sentralt og fint til i markens gate.

Om restauranten

Egon er en en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny hvor du finner pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter. Vi har også mye god drikke. Egon er tilpasset for gode opplevelser med sin lune atmosfære og hyggelig betjening. Mange av våre gjester elsker å se på de historiske bildene fra lokalområdet. Egon leverer også Take Away, eller Take Home som vi kaller det på Egon. Velkommen!

 

Åpningstider

Mandag: 1000 – 2300
Tirsdag: 1000 – 2300
Onsdag: 1000 – 2300
Torsdag: 1000 – 2300
Fredag: 1000 – 2400
Lørdag: 1000 – 2400
Søndag: 1100 – 2200

Kontakt oss

Markensgate 39
4612 Kristiansand

+ 4738148780
kristiansand@egon.no