Skip to content
Varehussjef Thomas Voldheim hos XXL på Sørlandssenteret, daglig- og sportslig leder i KIK, Mads Gabriel Scott og leder for tekstilavdelingen hos XXL, Mads Motrøen, ser frem til et fruktbart samarbeid.

Samarbeidsavtale med XXL

Norges største leverandør av sportsartikler, XXL, er nå blitt samarbeidspartner med KIK når det gjelder levering av fritidsantrekk i klubbdesign.

– Dette er vår første avtale med noen klubb i vårt område, og vi håper dette kan bli en positiv opplevelse for begge parter.

Dette sier varehussjef hos XXL i Kristiansand, Thomas Voldheim. For i den imponerende store butikken på Nord Europa største handelssenter, Sørlandssenteret, henger det nå på rad og rekke jakker, bukser med mer. Alle i de røde og sorte fargene til KIK – og selvfølgelig med vår logo godt synlig.

Mads Motrøen, som er leder for tekstilavdelingen, kan fortelle om en virkelig seriøs produsent av plaggene – i og med at det er den anerkjente hockey-aktøren CCM som her er på banen.

–  Det er bare å komme for å se og prøve, sier Motrøen som presiserer at kolleksjonen kun er til dette formål. Det vil si, en utstilling, mens en eventuell bestilling gjøres på KIKs teamsales nettbutikk – og det kjøpte blir tilgjengelig når det er klart (i butikken eller per post). Det vanker også en slant til KIK for hvert kjøp.

Til slutt kan nevnes at dette utvalget tøy hos XXL er tilgjengelige for alle – og ikke bare klubbens medlemmer.

Husk å scanne strekkoden i butikken. Da får KIK 3% Cashback på det du kjøper. Det gjelder hele vareutvalget på XXL. Kjøper du på nett, via din profil, går dette automatisk

Gå inn på vår side på XXLs nettbutikk. Har du allerede bruker hos XXL kan du bruke denne. Legg bare inn Kristiansand Ishockeyklubb som din klubb

Topp kvalitet 🙂