Skip to content

U-9

(For de født i 2015 for 23/24 sesongen)

Treningene til U9 har mye fokus på skøyteteknikk, men også hockeyteknikk og kamptrening. U9 har istid og trener sammen med U8. Ferdighetsnivået her er noe høyere enn på U7, men det er ingen problem å være nybegynner på dette partiet, så vi oppfordrer til å ta kontakt ved interesse! Klubben har utstyr som lånes ut til barn som vil prøve seg på ishockey.

Trenere og sportslig tilbud
Ben Litvak er hovedtrener sammen med assistenttrener Synnøve Jakobsen. Ben er fra Pittsburgh, Pennsylvania USA og er vokst opp med å spille hockey på et høyt nivå. Synnøve spiller på KIK sitt damelag i 1.divisjon og har tidligere spilt for Stavanger. Med på isen har vi også noen hjelpetrenere fra foreldregruppen.

Det er tre treninger i løpet av uka og alle treningene er på Idda Arena. I tillegg har vi smålagsspill/løkkehockey på Idda de gangene hallen er tilgjengelig. Begynner du på hockey i denne årsklassen bør du være med på to treninger i uka. Vi har også barmarkstrening i vårt nye klubbhus med teknikkøvelser, skuddtrening og styrke- og kondisjonstrening. Det er kjempemoro!

Kamper
KIK tilhører Region Sørvest i Norges Ishockeyforbund. U9 spiller ikke seriespill, men vi deltar på aldersbestemte turneringer hvor vi møter lag fra Stavanger, Bergen og Haugesund. På U8/9/10-nivå spilles kamper på halv bane 3 mot 3, med og uten keeper. Det er og mulighet for deltagelse i turneringer på Østlandet. Vi arrangerer også internturneringer på Idda Arena

KONTAKTPERSONER

Kjetil Tryland
Lagleder
E-post: Kjetil Tryland

BEN LITVAK
Hovedtrener
E-post: Ben Litvak