Skip to content
God stemning etter at KIK gjennomførte sin første kamp i 1.divisjon Kvinne på hjemmebane. Bergen i rød/hvit og KIK i rødt i god blanding etter kampen.

En seier for sporten

Tekst og bilde: KIK redaksjonen

Damelaget til KIK spilte sin første hjemmekamp noensinne på Idda Arena helgen 20.-21. november. Det besøkende laget fra Bergen vant som forventet begge kampene i andre runde i første divisjon Kvinne. Helgens aller største seier gikk allikevel til ishockeysporten selv og utviklingen av kvinnehockey. Sporten har fått et lag mellom Stavanger og Østlandet.

– Det var deilig å se noen nye ansikter, uttaler en spiller fra Bergen. Laget fra Vestlandet har spilt sammen i mange år og har stort sett møtt de samme motstanderne opp igjennom årenes løp.

– Det er som å se oss for fem år siden, legger samme spiller til. Hun sikter til hva hun så KIK leverte på isen. Ferdighetene var ikke på nivå som Bergen, som visste frem fart, gode skudd, bra samspill og god teknikk.

KIK viste progresjon fra kampen på lørdag til kampen på søndag. Forbedringer i plassering, bytter, rekkesammensetning og flere ting, gjorde at søndagen ble en real opptur for Sørlandets eneste damelag i Ishockey.

Etter kampene var avviklet var det bare smil å spore. Hockeyfamilien har fått et nytt medlem- et damelag fra Sørlandet.

 

Bildetekst: God stemning etter at KIK gjennomførte sin første kamp i 1.divisjon Kvinne på hjemmebane. Bergen i rød/hvit og KIK i rødt i god blanding etter kampen.