Skip to content
Fra venstre Jonas Hansen, Zachary Wolfe, Robin Halvorsen

Ungdommen avgjorde

De yngste på laget var størst da Sørlandets Hockey League startet opp etter juleferien. Jonas Hansen, Zachary Gabriel Wolfe og Robin Halvorsen banket inn målene i  5-1 seieren til KIK Warriors over Idda Hockey. De er alle tre så unge at de har et langt hockey-liv foran seg ennå, heldigvis.

KIK har to lag med i denne “Old Boys”-serien, skjønt mange på laget er et stykke unna Old Boys alder. Warriors er stedet der du spiller hockey uten å være med i en organisert serie under forbundet. Da er det også litt mindre krevende, så om du hopper over en trening, går det bra.

KIK Rød, som var i ilden nå lørdag, klatrer opp til andre plass i serien. KSI leder, deretter Idda og til slutt KIK Sort.

Kvelden begynte med at Zach åpnet ballet, etter pass fra Jonas. Deretter satt Jonas  2-0 med pass fra Mads (Ja, korrekt. Mads Gabriel. Han ja), før IH reduserte før periode 1 var over. 3-1 kom ved Robin, med pass fra Jonas. Deretter kom 4-1 ved Zach (Andreas, Mads) og 5-1 ved Robin (Jonas, Mads).

Jonas plukker hele fire poeng i kampen! Vel fortjent fra en dyktig kar.

Warriors er flinke denne lørdagen. Står på, god kvalitet, grei fart og klarer å følge det som var av plan.

Litt kluss ble det på slutten av kampen, med et par matchstraffer som fulgte med. Dommer Svennis hadde det hele under kontroll.

Støtteapperatet besto som vanlig av Kåre Vlek, som stilte som music man med twist, og Lars Egil Fosse på klokka. Tusen takk for innsatsen.

Neste kamp er helgen etter A kampen.