Skip to content
Denne gjengen sørget for KIKs første seriekamp for kvinner i Grünerhallen i Oslo. Gjenkjennbare ansikter uten hjelm er fra venste Kåre Vlek, Robin Halvorsen, Mari Pedersen (skadet spiller), samt Tor Anders Nodeland i dress til høyre i bildet.

Historiens første seriekamp for klubbens damelag

Lørdag 24.oktober spilte Kristiansand ishockey klubb sitt damelag sin første kamp i 1.divisjon. Spillerene ankom Grunerhallen lørdag ettermiddag, kl 14:00 var det oppmøte i garderoben for å få utdelt kampdrakter og kamp instrukser.

Før kamp entret trenerene Tor Anders Nodeland og Robin Halvorsen spillergarderoben stolte kledd i dress for å markere denne historiske kampen, dette løsnet opp litt på nervøsiteten og lagde god stemning blant spillerene.

Kampen startet kl 16:00 og motstanderen Gruner scoret de tre første målene før Andrea reduserte til 3-1 og hun gikk dermed inn i historien som den første målscorer for KIK sitt damelag i 1.div. Etter første periode var stillingen 3-1 til Gruner. Jentene kjempet med stil helt til slutt men måtte gi tapt for et sterkt Gruner lag. Sluttresultat 8-3. Skuffelsen ble fort borte, og etter innsjekking og en rask dusj på hotellet gikk turen direkte bort til Egon restaurant for å få seg en velfortjent middag. Dette ble en hyggelig sosial sammenkomst som gjerne kunne vart lenger, men måtte avsluttes tidlig for å være klare til søndagens kamp med  start kl.09.20. Det var klart for et nytt forsøk mot Gruner, men de var også for sterke denne gangen og vant kampen.

Uansett resultat var dette en uforglemmelig helg med mye latter og god kampånd ute på isflaten. Jentene fikk med seg fem mål scoringer i debuten sin i 1. divisjon. Nå blir det hjem for å trene hardt opp mot neste kamper som vil bli spilt på hjemmearenaen mot Bergen lørdag 20 og søndag 21. november.