Skip to content
Stemningsbilde fra boksen i Stavanger under roadtrip til Stavanger første helgen i februar. Trenere i bakgrunnen med Ben og Mike

Festhelg for U15 i Stavanger

Tekst/bilde: Svein Marcussen

KIK U15 spiller i Sørvest U15 serien. Helgens to kamper i Stavanger gikk begge i favør Kristiansand. Lørdag ble det 8-3 seier til løvene og  på dag to av roadtripen til Stavanger fortsatte KIK U 15 festhokeyen fra dagen før.

Allerede etter 30 sekunder lå den første pucken i Stavanger buret etter en fin kombinasjon mellom Liam Befus og Nils Sunde. Og flere skulle det bli. Et mål fra Andreas Haugen , Liam Befus og Julian Hepburn sørget for at det stod 0-4 til pause. Etter en rotete start på 2. omgang preget av utvisninger til begge, kom KIK sakte men sikkert i siget.

Det gode powerplayet fra gårsdagens kamp satt ikke like godt, men Anders Walle ble snytt for årets kremmerhus pga interference foran Stavangers keeper i forkant av skuddet. Det var likevel Stavanger som scoret først, og litt mot spillets gang. KIK kom seg velberget gjennom nok en utvisning, og fikk med seg et nytt mål mot slutten av perioden fra Ishan Debnath. 1-5 etter to perioder!

Pausen gjorde KIK godt, og det ble tidlig klart at dette var en kamp man skulle vinne. Da Nils Sunde la på til 6-1 var seieren klar. En redusering på straffe mot slutten var ikke nok til å legge demper stemninger. 2-6 og nye poeng hem til Kristiansand. Hvilken helg det har vært!

Inn fra isen og inn i boksen i Stavanger for U15.