Skip to content
Det jublende damelaget i Kristiansand Hockeyklubb har akkurat tatt sin første seier, og det på hjemmebane med et fornøyd hjemmepublikum i bakgrunnen

Historisk seier for Damelaget

Damelaget skrev seg inn i klubbhistorieboken med sin aller første seier en seriekamp. På hjemmebane vant de 12-9 over Ski i 1.divisjon kvinner.

Damelaget vant to av tre perioder med sifrene 4-2, 5-2 og 3-5. Det var aldri i tvil om at seieren skulle i havn denne lørdagskvelden.

Mari Pedersen var tilbake på isen etter langt skadefravær og kompletterte en rekke som ble den reneste scoringsmaskinen for KIK. Endelig fikk jentene som har trent så mye sammen i årenes løp, også spille på samme rekke.

En smilende trener for damelaget, Robin Halvorsen, var full av lovord etter kampen.  -Jentene tar nye steg for hver kamp. I dag spilte de som et lag, med mye samspill. Ser opp, bruker tiden og spiller sammen på tvers av rekkene, sier han.

Trener for Ski, Christian Pedersen, var relativt forbauset etter kampen. -Jeg møtte laglederen deres  i forrige uke, som uttalte at kristiansandsjentene kanskje gruet seg litt til denne kampen. Vel, det var det ingen grunn til, sier han. Det er veldig gøy for kvinnehockeyen å oppleve at KIK spiller bra, selv om vi selv sliter litt i dag med samspillet og ikke er helt fornøyde. Vi håper på bedre kamp søndag, avslutter han.

Scoringsmaskinen: Endelig fikk jentene som har trent så mye sammen , endelig spille på rekke. Resultatet ble mange mål. Fra venstre Mari Pedersen, Nora Sunde, Andrea Emblem Auestad, Ida Haave, Malene Tjomsland (c) .
Silke Jeppsson voktet buret for KIK damer
Trener for Ski, Christian Pedersen, lettere overrasket over hva som traff han på Idda Arena.