Skip to content

Flere KIK-jenter til landslagssamling!

For første gang på landslagstrening – og på hjemmebane. Debutanten Ida Haave og Andrea Auestad (t.v.), begge fra Kristiansand ishockeyklubb, er nemlig tatt ut til JU16-samling på Idda Arena i tiden 5.-8. februar, 2020!  Andrea, som har vært med på landslagssamlinger tidligere, anbefaler 13-år-gamle Ida til å bli godt kjent med de andre spillerne og ikke minst å ha det gøy.
– For da spiller du best, er rådet fra Andrea.

Begge de to KIK-spillerne er kjent for en massiv treningsinnsats som nå bærer frukter. De gleder seg nå til begivenheten på sin egen hjemmebane og bli kjent med nye spillere. Silje Gundersen, Oilers-KIK, er også tatt ut til samlingen. Hun er en rutinert landslagsspiller som har vært på flere samlinger og turneringer med JU16. Alle hockeyinteresserte i Kristiansand inviteres til vår flotte ishall for å se treninger fra onsdag 5. februar, kl.19.00, eller møt gjerne opp for å se internkampen lørdag 8. februar kl.08.45.

Ishockey er en av verdens største sportsgrener, med stor oppslutning i de industrialisrte landene i verden. At det finnes både ishall og ishockeymiljø i Kristiansand er attraktivt for tilflyttere vant med dette der de kommer fra. De mange studentene i byen ser dette som veldig attraktivt, og et attraktivt universitetsmiljø skaper en attraktiv by og region.

tekst og foto: Joe Michael Richard