Skip to content
Endelig er det kamp på Idda Arena etter en lang korona pause.

Endelig lov å gå på ishockeykamp

Endelig er det ishockeykamp igjen og Idda Arena fylles opp. Lillehammer beseirer Stavanger Oilers i åpningskampen under årets eliteturnering KIKTrophy i Kristiansand.

– Herlig å komme i gang igjen, sier Mads Homdrom på Lillehammer Elite. Han fikk gleden av å score turneringens første mål i første periode. Det er et halvt år siden han spilte for publikum. For forrige sesong ble stoppet av Korona.

Like lenge siden er det også at den tilreisende supportergjengen fra Lillehammer så favorittlaget i aksjon. Sammen med nesten 200 tilskuere på Idda Arena var de glade for at det endelig er åpnet for tilskuere.
– Det er gøy å være på tur igjen, sier Bente Opsahlhagen, i sola utenfor Idda i pausen før siste periode. At Lillehammer da lå over 3-0 etter andre periode  la ingen begrensning på stemningen. Sluttresultatet ble for øvrig 4-1 i Lillehammers favør.

I dag ( 21.august) kl 16:00 spilles returkampen mot Oilers.

Årets eliteturnering er noe amputert etter at innreiseregler satte en stopper for de danske topplagene som  skulle deltatt.

Mads Homdrom på Lillehammer scoret turneringens først mål.
Glade supportere fra Lilehammerpå plass i Kristiansand. Fra venstre Bjarne Solbakken, Andreas Bolten, Øystein Skinnerlien (med en Hennig-Olsen Is) , Chris Selstad, Andreas Skinnerlien, Bent Jakobsen, Bente Opsahlhagen og Jon Erik Martinsen.