Skip to content
Coach Eivind prøver forklare noe, men alle ser på fotografen :-)

KIK U12 - Oilers U12 Hvit

Så var det dags for nok en seriekamphelg for KIK U12. Denne gangen var motstanderen Oilers U12 Hvit. Som vanlig var alle foreldre på plass med et utvalg av småsøsken og storesøsken– som muntrasjonsråd – kakebakere – speaker – protokollfører – førstehjelp eller hva det måtte være. Alle mann til pumpene når det er hockykamp på gang. U13 spilte kamper rett etterpå, så det var godt med folk og god stemning ringside.

Mike Befus og Eivind Væting Sunde stilte som coach denne gangen. U13 hadde lånt noe av spillerne fra U12 – så laget var litt redusert. I KIK hjelpe vi hverandre når kabalen ikke går helt opp.

Det sportslige tilbudet til U12 er veldig bra i år. De som vil og orker kan nesten flytte inn på Idda med sovepose. Dette merkes – på mestringen, spillegleden, utholdenheten, overblikket og motet. Laget spiller sammen som det aldri har gjort før. Mange av spillerne tør utfordre i mye større grad enn tidligere. Dette var meget tydelig spesielt i første kamp. Etter kampen gikk smilet helt rundt på alle i hele hallen. Smilet tørket litt inn etter andre kamp – men ikke helt. Alle var enige om at det hadde vært nok en fin dag på Idda for våre spillere.

Endelig ser det ut til at U12 har fått seg en fast keeper. Berg heter han og sto til gull. Eller som mora så på vei ut. “Han e’ jo ikkje redd i det heile tatt – det har han ikkje etter mæ i alle fall…..”