Skip to content
Malene Tjomsland på KIK U14 smiler (midt i bildet) etter å ha skåret årets første mål i 2022 for laget

KIK U14 endelig i gang etter Covid-pausen

Tekst: Christine Rosaas Alsaker. Bilde: Jan Harald Rismyhr

Siste helgen i januar spilte våre unge Løver i KIK U14 nye kamper igjen! Dette skulle vise seg å bli en fantastisk helg tross lang tid uten kamper på grunn av covid-pandemien som dessverre har stoppet opp en del av U15 Serien.

Stavanger U15 var helgens motstandere.

De unge Løvene gledet seg veldig til å få spille kamper igjen, og dette viste seg på isen også. Mye flott spill og mange smil bak gitteret på hjelmene.

Pasninger stemte og ikke minst et godt forsvarsspill gjorde at kampene ble spilt jevngodt mot et minst like gira Stavangerlag.

Her gjorde alle jobben sin.  Malene Tjomsland åpnet målskåringen til KIKU14, hun fikk en kjempepasning fra Lukas Tørå som gikk rett inn i nedre hjørnet av mål. Dette viste seg å bli den rette kombinasjonen av skåringer, jenter som la opp pasning til guttene og vise versa. For en gjeng og for et spill. Alle gjorde jobben sin slik de har terpet på og dette viste jo resultatet og.  KIK U14 lå jevnt med Stavanger Hvit gjennom hele lørdagens kamp. Dette til tross for at det ble en skade på den ene av de to målvaktene til KIK U14 på lørdagen, dette gikk godt heldigvis, men en liten hjernerystelse på #97, gjorde at han måtte holde seg unna søndagens kamp.  Da kastet Andrea Emblem seg inn på kort varsel og stod i mål for KIK på søndagen. En kjempeprestasjon! Det er ikke like lett å normalt være en utespiller for så hive seg rundt å bli målvakt på 12 timers varsel. Bare en slik innstilling viser hva KIK står for! Alle hjelper alle, alle er like viktige på laget, og alle gjør det beste av seg selv for å fremme det beste i sine lagkamerater.

Masse flott spill og stor spilleglede gjorde disse 2 kampene i helgen til en fest!  Av de som var involvert og skåret mål i helgen kan en nevne Nora og Nils Sunde, Simen Berthelsen, Liam Befus, Ida Have, Julian Hepburn. Og mange av de andre var med som assist til målene, Lukas ble nevnt i sted på det første målet lørdagen, men 9 assister ble det totalt, så rekken er lang. Det som er så fantastisk gøy er at det ikke bare er de med mest og lengst erfaring som er med i denne skuddstatistikken. Men det er viktig at alle får prøve seg og får lov til å vise sitt rette potensiale.

KIK U14 viser at mye trening gjør en god, men at et samhold og en spilleglede samt gode venner gjør at en blir enda bedre!  Vi har hatt tidenes beste helg denne helgen. Selvsagt er det sikkert fremdeles noe rusk som må rettes på for å bli enda bedre, men slik skal det være. En må alltid se hva man kan endre på til neste gang for å gjøre seg enda bedre. Dette er jo det idrett handler om. Å utvikle seg til å bli best mulig hele tiden.

For oss som satt og fulgte med på denne gjengen i helgen ble det en fest! Vi så hva de er gode for! Hvor godt alle fungerte sammen og hvilket samhold og glede de har i hverandre. Alle vil gjøre hverandre best mulig! Og det er jo det viktigste! Gjøre hverandre gode! Være venner! Ha glede av å spille sammen! Det er jo også dette KIK står for og har som motto!

Vi gleder oss til fortsettelsen av denne festen. Første helgen i februar  skal KIK U14 til Stavanger for å spille bortekamp mot Stavanger Hvit. Vi ser frem til at våre unge løver forsetter denne fantastiske prestasjonen de gjorde og viste i helgen også der!

Nils Sunde fører pucken bak målet til Stavanger U15
Keeper på Stavanger u15 i fullt strekk