Skip to content
KIK u13 i rødt fikk en fin kamp mot Stavanger tross alle reglene rundt Korona

Korona og barneidrett går fint sammen

I helgen var vi så heldige at vi fikk lov til å spille to kamper mot Stavanger hvit! Våre løver måtte kjempe til siste slutt. Men uansett hvilke resultater som kommer på tavla, så er alle venner og alle like glade og positive.

Selvsagt må koronaregler tas hensyn til, men når både de unge og de voksne er på og godt opplært til å passe på dette, så kan kamper gå av stabelen likevel. Og våre håpefulle kan få spilt det de elsker høyest! Ishockey er samlende på alle måter. Foreldre heier selvsagt på sine, men applauderer på andre lag når de gjør en god innsats eller gode forsøk.

Vi er stolte over å ha fått 2 kamper mot Stavanger hvit i disse tider. Og at vi løste oppgaver med smittevern slik regjeringen anbefaler oss. Og vi er glade for alle barna fikk prøvd seg og vist hva de er gode for! Tavla sitt resultat var ikke så nøye denne gangen, det viktigste var å kunne spille kamp igjen!

Og alle gjorde det beste de kunne på begge lag! Kristiansand Ishockeyklubb sitt U13 lag gleder seg til neste kamp vi skal ha før jul forhåpentligvis. Da er det Stavanger som er verter og dette ser vi frem til

Tekst/bilde: Christine Rosaas Alsaker

Endelig kamp igjen for U13 etter mange avklaringer rundt Korona siste tiden