Skip to content
Trener for KIK, Ola Morset, jubler for seier da kampen blåses av mot Nærbø

Lions forsvarte tabelltoppen

Det var liten tvil om hvilket lag som skulle ta poengene da KIK Lions overkjørte Nærbø Farmers hjemme på Idda lørdag. Med tre poeng fra kveldens kamp beholder fortsatt KIK Lions serieledelsen i 3.div. vest.

-Det er fint med mange lag i tredje divisjon, men det blir litt ujevnt nivå, sier trener Ola Morset etter kampen. Litt kjedelig når vi jobber så hardt på trening, men samtidig tar vi det som en god øvelse i å bli bedre i alle spillets faser, fortsetter kveldens toppscorer.

Ola noterte seg for hele 6 mål i protokollen. Målsniken Ludvig Hatle tok også, som han gjorde i forrige hjemmekamp, godt for seg og endte med fem mål.

Sluttresultatet endte 28-2 til Lions. Allerede etter ett minutt satt den første scoringen for hjemmelaget, og selv om Nærbø fikk redusert til 6-1 i første periode, var det liten spenning knyttet til hvem som ville vinne kveldens kamp. Nærbø stilte med en del færre spillere enn Lions, og spillet foregikk for det mest i KIK sin offensive sone gjennom hele kampen. Lions serverte flere flotte mål med periodevis elegant samspill.

Kaptein Eirik Johnsbråthen var fornøyd etter kampen. – Klart vi bør kunne holde nullen, så det er litt å pirke på. Uansett, vi jobbet bra som lag og klarte å gjennomføre det spillet vi øver på trening, og ikke bare være «en-og-en» på isen, sier han.

Lions beholder med kveldens seier tabelltoppen, selv om tabelltoer Lyderhorn vant som ventet mot Straaen i Bergen. Detaljene fra kampene finner du under.

Kaptein Eirik Johnsbråthen takker dommer "Svennis" for kampen mot Nærbø
Sentral trio etter Nærbø seieren: Fra v. Petter Andersen, Ludvig Hatle og Ola Morset