Skip to content
Vår sportslige- og daglige leder Mads Gabriel Scott er både sent og tidlig enten på kontoret eller isen på Idda - når han ikke trener J16-landslaget til Norges Ishockeyforbund. Han er en sterk pådriver for å utvikle ishockey i vår landsdel. Og her summerer han litt fra årets noe forkortede sesong.

Brå slutt på en god sesong!

« A-laget ble seriemester for andre gang i 3.div-vest denne sesongen. U15 kom på 2.plass i U15C om en tar vekk bonuspoeng for målvakter. Oldies kom også til finalen og bronsefinalen i SHL, så vi tar delt 1.plass og 3.plass her, veldig ydmykt. 

 Utenom lagene over, har alle våre andre U-lag prestert godt og hatt en god utvikling. Det er gøy å se treningsiveren til våre spillere. 

 Vi har også denne sesongen hatt spillere på diverse regionslag og landslag. David Løvdal har vært med på regionslaget for 2005-årgangen. Ida Haave har debutert på både regionslag og U16-landslaget. Andrea Auestad har vært med på isbjørnprosjektet, regionslag og U16-landslaget. Mari Pedersen har vært med på Isbjørnprosjektet, regionslag og vunnet VM med U18-landslaget. Ina Nodeland har også vært med på Isbjørnprosjektet og vunnet VM med U18-landslaget. 

 I tillegg har vi andre tidligere KIK-spillere som har lykkes utenfor Kristiansand på sine nye destinasjoner. Vi er veldig stolt av at våre spillere lykkes når de tar steget videre. Det viser at det jobbes godt i klubben, og at det er mulig å bli god i Kristiansand Ishockeyklubb. 

 Det ble imidlertid en tidlig avslutning på ishockeysesongen denne gang. Isen er straks vekk og sporene snart borte. Vi var veldig nær slutten, men likevel var det mye aktivitet igjen. Alle lag hadde kamper, turneringer i tillegg til at en del av spillerne hadde gledet seg til »camper», regionlagsturnering og landslagsturnering. Det blir det dessverre ikke noe av nå. Vi får se på det positivt og tenke at heldigvis kom ikke dette i oktober. 

 Dessverre vet vi ikke når vi kan sette i gang igjen, men forhåpentlig går oppstart som normalt 2.august med eliteleiren for Jenter U18/U16 og Jenter f.2005-2007, etterfulgt av U12 og U13-turnering og en «camp-uke» med to alternativer i regi av SWETEC. Det gleder vi oss til. Sjekk www.kik.no for mer informasjon. 

 Vi vet heller ikke når vi kan komme i gang med organisert off-ice trening. Mest sannsynlig skjer ikke det før påske. Vi får bare smøre oss med tålmodighet. Det viktigste i denne situasjonen er liv og helse. Vi håper alle er friske og raske. Idda Arena er stengt for henting av utstyr. Noen har klart det, men vi har fått tilbakemelding at anlegget skal være hermetisk lukket. Det må vi bare respektere. Forhåpentlig kan vi få ut utstyret om ikke altfor lenge. Dette blir det gitt tilbakemelding så fort det lar seg gjøre. 

 I mellomtiden håper jeg alle våre spillere fortsetter med egen aktivitet og egentrening på den måten som er forsvarlig. Om ikke alt for lenge kommer det et forslag til treningsopplegg som dere kan bruke. Det er i samarbeid med NIHF, OLT og Svenske Ishockeyforbundet. Når det blir mulig, samles vi til fellestreninger med lagene igjen. Dessverre kan vi ikke si når. 

 Til informasjon vet vi heller ikke om det lar seg gjøre å gjennomføre dugnader som vi pleier på sommeren ennå. Anne Lene Hansen vil informere mer om dette ved en senere anledning. Årsmøtet er også utsatt på ubestemt tid. 

Mer informasjon om hvilke lag og klasser vi stiller med neste sesong kommer fortløpende. Det jobbes bra i kulissene med å få til det beste alternativet for våre spillere, og det som er best for vår klubb. Det er en usikker tid for mange i møte, men vi får bare håpe det løser seg fort. Beklageligvis avsluttet sesongen på denne måten, men desto mer gleder jeg meg til neste sesong. Håper alle holder seg friske og raske. 

 Jeg vil benytte anledningen til å veldig ydmykt takke alle trenere, lagledere, materialforvaltere og alle dere andre som stiller opp for klubben dag ut og dag inn gjennom hele året. Uten dere, ingen klubb. Tusen takk. Og enn så lenge:

 Ha en fin vår så langt det lar seg gjøre, tren godt, også ses vi plutselig. Ta vare på dere selv og deres nærmeste.» 

Med vennlig hilsen
Mads Gabriel Scott
Sportslig/daglig leder, KIK