Skip to content
Ansvarlig for utvikling av aller yngste spillere, Jonathan McKay, var svært entusiastisk og mente at våre 11-åringer viser stor spilleglede 

Mye fin hockey blant våre yngre!

Forrige helg var svært aktiv helg for både små og større Løver. Først på lørdagen var det mange flinke nye småløver på Skøyte- og hockeyskolen. Det er så moro å se hvor ivrige de er! Og ikke minst hvilken glede de har av å være på is. Det er også trivelig å gå rundt for å servere kaffe til den hyggelige gjengen med foreldre!  Masse smil og mye latter både på is og tribunen.

Da skøyte/hockey-skolen var ferdig braket det løs med U11 kamphelg mot Stavanger JU11. De spilte de først av kamper tre mot tre på delt bane (1/3 bane). Dette er en utrolig fin måte å spille på og er  en flott mulighet til å få vist frem ferdighetene til hver enkelt spiller. Her måtte alle gi alt! De unge Løvene viste tydelig at de hadde det gøy, men også hvor innbitt de gjorde jobben på is. Og så var det pause mens U16 gikk på is før U11 igjen skulle innta banen – men da med kamp på full bane.

Så braket det løs for vårt U16-lag.  To kamper mot Bergen denne helgen, en lørdag og en søndag. Dette ble  svært aktive kamper, med mye nærkontakt og mye fint spill.  Våre spillere kjempet innbitt og fikk vise hva de kunne. Det ble noen taklinger som fikk oss som satt i sekretariatet til å rygge selv om vi har vantet i mellom oss og isen. Og nei det var ikke de største Løvene som tok seg av dette alene,  men de minste var minst like rause med å vise at her var det de som bestemte.  Bergen ble sterkest. Ekstra  moro var det at de yngste på U-16 skåret mål,  og de var like tøffe som de eldre lagkameratene. Dagen etter fikk et velspillende bergenslag enda bedre motstand – og begge lag viste fin ishockey i en fairspilt kamp.

Første damekamp
Neste kamphelg er 20. og 21. november er det A-lag damer,  våre KIK LIONESSES, som skal på is isin aller første hjemmekamp i 1.divisjon!

Vi gleder oss til denne og flere flotte kamphelger for alle våre lag denne sesongen.  Det blir mye glede og mye moro! Så ikke gå glipp av det som skjer fremover! Masse liv på tribunen er lik masse krefter. En ishockeykamp er alltid en levende kamp!

 

Tekst: Christine R. Alsaker  *  Foto: Olga Maltseva/Jan Harald Rismyhr 

I en fartsfylt U-16-kamp hadde vår «goalie» og våre forsvarere en stri tørn med å holde et velspillende og stor sett eldre Bergens-lag på avstand.