Skip to content
Nils Sunde har gjennom hardt arbeid og god holdning til sin idrett nådd en milepæl i vår klubbs historie.

Nils tar et viktig skritt!

I månedsskifte juli – august er det treningssamling på Hamar for noen av Norges landslag i aldersbestemte klasser. Blant deltakerne er tre spillere avlet opp i KIK. Vi gratulerer spesielt Nils Sunde med uttak til U17- samling. Han er den første gutten fra vår landsdel på et landslag. Det er vi utrolig stolte over. Han har virkelig jobbet for dette. Den siste som forlater hallen og gjerne den første på banen om morgenen. Nils har aldri fått nok istid, deltar på alt han kan  legger inn hardt arbeid både på og utenfor isen. En dag uten trening er en dag uten mening. Han avsluttet sin KIK-karriere som kaptein for vårt U16 lag. For etter sommeren skal Nils begynne på NTG Bærum hvor han skal bo og spille for Frisk Asker.

Vi vil også gratulerer Ida Haave og Malene Tjomsland som begge stiller på U18-samling på samme tid, i selskap med blant annet assistenttrener Mads Scott, vår tidligere daglig leder og trener.

Både Ida og Malene spiller for andre klubber akkurat nå.  Malene er i  Stavanger Oilers. Hun er elev ved  Wang toppidrett og skal begynner sitt andre år på videregående etter sommeren. Mens Ida startet sesongen sin med KIK-løva på brystet, men flyttet etter nyttår til Lillehammer og avsluttet skoleåret på NTG Lillehammer der hun fortsetter i andreklasse etter sommeren.  Begge spiller nå på Bambusa-lag, den øverste divisjonen for kvinner i Norge. Sist sesong stakk Ida  og Lillehammer av med seriemesterskapet, mens Stavanger med Malene Tjomsland og romkamerat Silje Gundersen, også hun fra Søgne,  tok hjem cup-seieren.  Silje deltok også nettopp på kvinnenes Alags-samling på Lillehammer. Hun drar nå for å spille i USA. Så vi ønsker henne lykke på reisen 😊

Vi er utrolig stolte av alle våre eldre spillere som er en inspirasjon og forbilder for de yngre i klubben. Og spesielt takk til de fire som har vist oss gang på gang at selv om man kommer fra palmekysten nå langt også innen en vinteridrett. Om det er landslag, en plass på toppidretsgymnas eller kamper på elitenivå.

Og selv om de spiller for andre klubber nå – vil de alltid være noen «små løve-unger» for oss i KIK.

 

Tekst: Nora Sunde