Skip to content
To nye fjes på Lions, klare for 2.divisjon. Til venstre Christian Dahle Øfsti og til høyre Lars Martin Førde. Begge to kommer "utabygds" fra og kommer til Kristiansand for å spille hockey. Stas!

To nye fjes

A-laget for herrer, som i år skal forsøke seg i 2.divisjon, har allerede tiltrukket seg nye spillere.
Christian Dahle Øfsti er 21 år og kommer opprinnelig fra Trondheim og hockeyklubben Nidaros. Han spilte i fjorårssesongen back for Haugesund i 1.divisjon, et lag som av ulike grunner ble nedlagt.

Etter å ha tilbragt ungdomstiden med Stavangers U18-lag, sammen med blant andre KIK’s egen Milla Janvier, ser han lyst på å begynne i KIK.

-Jeg vil spille hockey og dette virker bra, sier han om laget trener «JP» er i ferd med å etablere.

Fra Skiens hockeymiljø kommer keeperen Lars Martin Førde, også 21 år (2001-modell). Det er en gammel lagkamerat av KIK-spiller Simen Finnestad fra tiden de begge var sammen på U-lag i Skien. Også Lars Martin er trønder og kjenner godt Christian Dahle Øvsti fra barne- og ungdomsårene i hjembyen Trondheim.

– Det er veldig bra at KIK nå tiltrekker seg spillere fra andre steder enn Kristiansand, sier trener for Lions, J.P Villeneuve (“JP”). Det var en av de positive effektene vi håpet på da vi valgte å gå opp ett nivå i seriesystemet, legger han til.

-Vi har ganske mange flere navn på blokka vi håper å lande til årets spillerstall, så følg med. Jeg tror vi kommer til å klare oss bra i divisjonen med det laget vi er i ferd med å sette sammen nå, avslutter JP.

Lions skal til Narvik for å spille sesongens første kamp. Det skjer i helgen 8. og 9. oktober. Første hjemmekamp spilles 23.oktober mot Tønsberg.