skip to Main Content
Kontakt: post@kik.no
Styreleder i Randesund Hockey, Baard Alsaker (t.v.) og styreleder i Kristiansand Ishockeyklubb, Bjørn Tore Haugen, er fornøyde med at de to klubbene nå forener krefter. I bakgrunnen trener kvinnelaget på isen.

Sammen er vi sterkere!

Randesund Hockey og Kristiansand (KIK) har slått seg sammen. Det ble vedtatt på et ekstraordinært årsmøte på Idda Arena onsdag 7.oktober. Sammenslåingen skjer med virkning fra 12.oktober. Da overføres alle spillere, medlemmer, rettigheter og forpliktelser fra Randesund Hockey til KIK. Den nye storklubben fortsetter altså som Kristiansand Ishockeyklubb som dermed øker medlemsmassen med 73 som følge av sammenslåingen.

Klubbene utfyller hverandre og vil forene krefter med formål om å fremme ishockeymiljøet på Sørlandet, sto det å lese sakspapirene. Alle vedtak ble forøvrig enstemmig vedtatt under møtet.

– Eneste veien videre, sier en fornøyd styreleder i Randesund Hockey, Baard Alsaker. – Vi har jobbet spesielt for utviklingen av kvinnehockey på Sørlandet, forøvrig i samarbeid med KIK en stund. Det ble veldig naturlig å slå seg sammen nå som kvinnelaget er godt i gang og skal spille 1.divisjon dette året. Forøvrig har vi jobbet med rekruttering, også der i samarbeid med KIK. Skøyte- og hockeyskolen er også godt i gang nå og blir enda bedre fremover i den nye storklubben.

Bjørn Tore Haugen, styreleder i KIK, var også en glad mann.

– Sammen blir vi bedre og sterkere, og vi tror også dette er eneste veien fremover for ishockeymiljøet på Sørlandet, sier han med et smil. – Nå skal vi slå sammen alle aktiviteter, utvalg og grupper i klubbene. Det ser vi frem til, avslutter han.

Tekst: Andreas Myhre – foto: Jan Harald Rismyhr