Skip to content
En glad gjeng som avsluttet årets sesong med fire poeng.

Sesongavslutning med dobbeltseier for Lions

Gjestene Stavanger måtte bite i det sure eplet – og returnerte til Rogaland med to tap. 6-4 på lørdag og 7-4 på søndag. KIKs A-lag i 3.div SørVest hadde etter et tett kampprogram i mars, måtte tåle flere skadde spillere og stilte derfor med en redusert stall. Men de som stilte på is, beit tenna sammen og ga publikum to gode oppgjør med høyt tempo, mål og full tenning fra første dropp.

Lørdagens kamp startet med et tidlig mål fra lagets nyvinning #13 J.P. Villeneuve som noterte sin første skåring etter snaue tre minutter ut i første periode. Stavanger stilte med tre rekker, med mange unge og sultne spillere. De skøytekyndige stavangerspillerne skrudde opp tempoet på Idda, noe som førte til at slitne løver tidvis kom sent inn situasjoner og fikk overtenning som igjen resulterte i mange minutter i boksen. Utvisninger straffer seg, noe Stavanger utnyttet og snudde kampen i sin favør og gikk i garderoben med ledelse etter andre periode. Men Lions-keeper #14 Erik S. Kittelsen strafferedning ga laget ekstra energi som ble med ut på isen i tredjeperiode. Der serverte #91 Marius Alnæs, #6 Iver E. Hansen wb utligning tidlig i perioden. Og mot slutten var #91 Alnæs og #13 Villeneuve samkjørte og sikret Lions seieren. Lørdagens store spiller for KIK ble #13 J.P. Villeneuve som endte opp med fire mål og en assist, tett fulgt av #91 Marius Alnæs som noterte seg for tre assist.

Søndag formiddag var KIK klare fra start. Etter halvspilt første periode hadde Kristiansands løver en firemåls ledelse. Stavanger byttet keeper, men KIK fortsatte å pepre Stavanger-målet med skudd. Færre minutter i utvisningsboksen ga KIK muligheten til å spare på energien, og i de få utvisningsminuttene som kom, holdt blant annet #11 Samuel Haugen roen, skjermet pucken og sørget for at Stavanger ikke kom til noen muligheter. KIK holdt tempoet ut kampen og lagets trener #17 Jens Pedersen satte en siste scoring for sesongen i krysset før hornet markerte avslutningen for året sesong for KIK sitt herrelag.