Skip to content
Oilers beste spiller I turneringen, Tommy Kristiansen, scoret klubbens eneste mål i kampen mot Sparta Elite som overrasket med meget bra spill. Goalie Jens Kristian Lillegrend i Sparta-målet til venstre, vartet opp med en rekke rekasjonsredninger av meget høy klasse!

Spartas unggutter vant over regjerende seriemester Oilers

Spartas unggutter tuktet seriemester Oilers

Det var som å slippe kyra ut på beitet om våren. Ungdommen fra Sparta holdt et forrykende tempo i sin første treningskamp for sesongen. Fjorårets seriemester i GET-ligaen, Stavanger Oilers fikk kun ett trøstemål.

Med seier til Sparta er kampen om KIKTrophy åpen i skrivende stund. Oilers og Sparta står med en seier hver. Det hele avgjøres søndag kl 13:00 og målforskjellen kan bli avgjørende om Storhamar tar seieren i denne siste kampen.

Men – det vil ikke bli lett for Storhamar etter hva Sparta viste lørdag. Laget fra Sarpsborg er et ungt lag med mange spillere fra Sparta sin egen stall. De har spilt sammen noen år, og fikk det virkelig til å flyte mot Oilers. Sparta var lynraske på skøytene og fremsto som best trent så langt i årets hockeysesong.

Miniferie til Sørlandet

På tribunen stilte mange Sparta supportere. Blant dem familien Olsen og Fredriksen, som begge hadde tatt seg en liten mini-ferie til Sørlandet i egen bobil.

-Det er trivelig å dra til Sørlandet, her er alt av det beste, sier Tommy Olsen fra Sarpsborg. Eller, det mangler bare litt på ishockeyen, modererer han seg. Cato Fredriksen i Sparta-drakt følger opp.

– Nå var det lenge siden vi har sett ishockey. Vi var på siste kamp i fjorårssesongen og fikk første kamp nå.

De ankom tidlig lørdag og synes det er stas å følge laget sitt på bortekamp. Vi har ikke vært på hockeytur til Sørlandet før og brukte formiddagen lørdag til å både se området og ta en tur i Dyreparken, avslutter Cato i det andre periode setter i gang.

Tekst: Andreas Myhre

På mini ferie på Sørlandet. Fra venstre Tommy Olsen, Marcus Olsen, Jesper Fredriksen og Cato Fredriksen. De følger laget sitt Sparta, som sees i gule drakter i bakgrunnen