Skip to content
Skuddet fra David Løvdal ga motstanderen Gjøvik´s spillere en skikkelig kalddusj. KIK har gjort en svært god figur i årets seriespill.

KIK var suverene!

Lite gjestfrihet å spore. Både med- og motspillere hørte bare suset da det knallharde slagskuddet føk inn oppunder tverrliggeren på buret så vannflaska til keeperen føk i været og sprutet til alle kanter. Og pucken av en eller annen merkelig grunn havnet oppunder nettaket (se bildet).

Det var ruvende David Løvdal på backplass og KIK´s U-15-lag som fyrte løs fra blålinjen. Helgens tre kamper mot gjestene fra Gjøvik ble egentlig kattens lek med musen. Sluttsifrene ble 9-0, 6-1 og til slutt 10-0.

I helgen var det Gjøvik motstanderen på hjemmebane. Vårt U15 lag kjemper helt i toppen av tabellen i denne landsdekkende serien. Det var derfor tre viktige kamper hvor vi kjemper om poeng. Laget var skjerpet og klare for kamp. Vi fikk mange gode prestasjoner både som lag og enkeltspillere. Det var hele syv spillere på scoringslista og det endte med tre komfortable seiere. Neste kamphelg er borte mot Tønsberg. Med seier der har vi sikra oss 2.plass i serien som består av seks lag fra Stavanger i vest til Gjøvik i øst. Vi gleder oss til å følge denne gjengen videre 🙂

 

tekst U-15/foto  Jan Harald Rismyhr

Stadig trøkk mot mostanderens mål. Her er det til venstre Liam Thomas Befus og til høyre Malene Tjomsland som er i farten.