Skip to content

En flott samarbeidspartner!

Den virkelige «Super Speed 1» har fått en aldri så liten konkurrent på Idda Arena. Color Line er ny støttespiller til KIK, og ismaskinen har fått nytt antrekk (se bildet) som et synlig bevis på det.

– Vi er svært glad for nok en samarbeidspartner som har et kvalitetsstempel med en sterk historikk, forteller sponsorsjefen i KIK, Øystein Liebermann. – Ferjerederiet har en stor og sentral virksomhet i regionen. Ved å støtte fremveksten av en voksende sport i byen, vil selskapet bidra til at Kristiansand blir enda mer attraktiv, mener Øystein.

Color Line har et gjensidig samarbeid med vår hovedpartner Hennig Olsen Is. Et mål er blant annet å trekke danske ishockeyklubber til Kristiansand. Vi tror dette samarbeidet blir nyttig for alle parter på sikt, avslutter Øystein, med et stort smil.

Color Lines lokale flaggskip,”SuperSpeed 1″, er i skrivende stund i rute. Ismaskinen er dermed en påminnelse og fristelse til å reise til Danmark. Og møter du opp på en av oppgjørene på senior-nivå denne sesongen, når den kommer i gang, så kan du fort bli en vinner av en bilpakke, i en pause, i en av de mange kampene lørdagskveldene i Idda Arena.

 

 

Av Andreas Myhre

Bilturer til Danmark er populært i vår del av landet - og SuperSpeed er et naturlig startssted. (Foto: Arild Danielsen)