Skip to content

Tøffe tak mot "Oilers"

Nylig spilte KIK U12 hjemmekamper på Idda mot Oliers U12 Sort. KIK-laget kom fra en svært oppløftende tur til Stavanger forrige helg, hvor de hadde to seiere og to knepne tap. Her fikk også U12s to nyeste tilskudd på spillerfronten sin kampdebut.

I gårsdagens hjemmekamper var laget dessuten supplert av Erle og Malin fra Jentelaget. U12 ble ledet av coach Mads, som også har fungert som trener for JU16-landslaget denne uken. Oilers U12 Sort ga hard motstand og var raske til å gå opp i ledelsen i første kamp. Men gradvis fant KIK U12 formen og viste mye bra spill da de fikk til lag- og pasningsspillet. Som publikum ble vi litt bortskjemt med mange KIK-mål forrige helg, men vi jublet desto mer for de scoringene U12 fikk. De smakte godt både på isen og på tribunen.

Nå gjenstår bare to hjemmekamper 29. februar før denne sesongen er over. Vi oppmuntrer hele KIK-familien og slektninger av spillerne til å mobilisere for hjemmelaget neste kamphelg. Det kom nemlig gjentakende oppfordringer fra speaker i går om lyd fra publikum, og da trenger spillerne DIN hjelp…

Tekst: Av Karen Magnussen    *.   Foto: Jan Harald Rismyhr