Skip to content
Det blir spennende oppgjør med Stavanger Oilers og tre andre topplag.

Endelig billetter - klikk og kjøp!

Så har øyeblikket mange har ventet på kommet – for fra 17.juni kl. 12.00 er det mulig å anskaffe seg billetter til eliteoppgjørene i ishockey på Idda Arena. Det er begrenset antall plasser under KIKTrophy. Kristiansand er et populært reisemål om sommeren med mange attraksjoner. Så nøl ikke, fin din kamp eller kamper under – og sørg for en herlig adspredelse i sommervarmen. Vi kan love ishockey i toppklasse med norske og danske lag fra øverste serie.

Topphockey på Idda Arena nok en gang!

Fjorårets debut for Kristiansand Ishockeyklubbs elitekamp-turnering på Idda Arena ble kronet med suksess og høstet mange lovord. Derfor takket Stavanger Oilers ubetinget ja til å komme tilbake for å måle krefter med andre topplag før sesongstart, også i 2021.  

KIK Trophy går av stabelen i helgen 20-21. august. Øvrige deltakere er Lillehammer Ishockeyklubb, Herning Blue Fox og Fredrikshavn White Hawks. De to siste selvfølgelig på tur med Color Line fra sitt hjemland Danmark.

– Herning måtte i fjor melde avbud på grunn av pandemien. Vi synes derfor det er ekstra hyggelig at de igjen ønsker å måle krefter med blant annet to av Norges aller beste ishockeylag, forteller KIK´s daglig leder, Mads Gabriel Scott. Han er for øvrig trener for et av Norges Ishockeyforbunds yngre norske landslag. Og det kan ikke stikkes under stol at hans brede kontaktflate både innen forbundet og ellers – har vært vesentlig for å etablere en slik turnering. Noe som igjen har satt KIK, som er en ledende klubb i vår landsdel, virkelig på det nasjonale ishockeykartet.

Norsk ishockey har, som flere andre idretter, møtt mange utfordringer i forbindelse med Covid 19. Derfor er KIK Trophy det eneste troféet som har blitt utdelt siden sluttspillet 2019. Og på sensommeren skal det altså skje igjen.

Under turneringen i 2020 var antall tilskuere begrenset til 200, og det var virkelig rift om billettene. Vi håper på denne gang å kunne gi flere adgang. Info om kamptider og billetter vil bli tilgjengelig mot slutten av mai – så følg med på vår hjemmeside kik.no.
Til slutt, det er kanskje noen som stusser litt over danske lag liksom. Våre venner på andre siden av Nordsjøen er jo ikke de vi forbinder akkurat mest med en vinteridrett som ishockey. Men – det har vært og er danske profesjonelle spillere blant annet i verdens mest kjente hockeyliga NHL. Og fra 2003 har Danmark vært en gjenganger i A-puljen under VM. Så det blir litt å bryne seg på 😉

tekst/foto: Jan Harald Rismyhr

Daglig leder, Mads Gabriel Scott iKristiansand Ishockeyklubb, inviterer nok en gang til klubbens nye eliteturnering.
Det er plass til flere på tribunen - så sørg for at du også blir beskyttet!