Skip to content

Utsolgt og god stemning

Alle billetter solgt og mange smil å se på Idda Arena under åpningskampen i KIK Trophy fredag kveld. Oilers slo Storhamer etter en spesielt god 2.periode. Storhamar åpnet klart best og leder etter 1.periode, men Oilers slo tilbake og vant 6-4.

Dermed tok Oilers første stikk i duellen mellom fjorårssesongens to beste GETliga lag. Blir det bare disse kampene? Tribunen på Idda Arena er så full den får være under gjeldende smittevernsregler. Det er god stemning. Selv Oilers fansen smiler selv om de ligger under 1-3 etter 1.periode.

Midt blant Oilers-gjengen sitter Tore Bjørn Hatleskog med gullskjerf og Oilers-drakt. Han og kona har reist fra Stavanger til Kristiansand i helgen for å se laget han følger. – Vi tenkte at dette kanskje blir de to kampene vi får sett i årets sesong, sier han og sikter til pandemien. – Det blir vanskelig å få billetter til hjemmekamper i Stavanger med kun 200 tilskuere som slipper inn. Da Oilers hadde blitt tildelt 40 billetter fra KIK til kampene, hoppet vi på. Vi har hytte på Sørlandet og hadde våre flotteste feriedager her nede i år. Vi vet at Kristiansand er en fin plass. Nå tok vi inn på Thon Hotel Kristiansand sammen med alle de andre Oilers supporterene, og er sulteforet på hockey- opplevelser. -Det pleier å ordne seg, avslutter han og sikter til sluttresultatet da det gjenstod to perioder. Han fikk rett. Oilers vant til slutt, og Tore Bjørn smiler antakeligvis ennå.

tekst og foto: Andreas Myhre

Mer detaljert kampinfo

Klikk her
Oilers supporter Tore Bjørn Hatleskog med gullskjerf og et bredt glis etter at Storhamar ble satt til veggs 🙂