Skip to content
Sponsorsjef i KIK, Øystein Liebermann, tar enhver utfordring når det gjelder våre støttespillere (sjekk finger´n). Ny reklame langt opp på veggen koster og sitteunderlag til 200 er på plass foran de tre toppkampene i helgen med Oilers, Storhamar og Sparta :)

Topplag til Kristiansand!

KIK TROPHY arrangeres for første gang på Idda Arena.

Endelig får vi se topplag som Sparta, Oilers, Storhamar og  i Kristiansand.

Det skjer denne første helgen i september, fredag, lørdag og søndag.  Interessen er  også stor i media. VGTV er på plass og tilbyr kampene til sine 150.000 Pluss-kunder, i samarbeid også med Stavanger Afteblad. Over 20 pressefolk er akkreditert. Arrangementet er allerede behørlig omtalt i Fevennen.

Max antall tilskuere 200 stk, 1 m avstand og smittevern gjelder.

Billettsalg
På grunn av covid, til utvalgte grupper, herunder supportere, sponsorer, støtteapparat etc. Vi skulle gjerne hatt fullt hus på Idda, men må begrense antall.

Billetter ble sluppet i utvalgte kanaler mandag 17.august. Billettene er digitale og personlige. Frem mot kampstart er det nå åpnet for nye grupper. Billetter kan bestilles på TicketCo. Søk på KIK TROPHY  🙂

ENDRING AV KAMPPROGRAM: Herning ligger nå i “rød sone” og kan ikke delta grunnet Covid restriksjoner. Kampene på Idda Arena er derfor endret:

faks_Fevennen

Hør intervjuet fredag morgen med Andreas Myhre på NRK P1 Sørlandet >>

Rigging av TV-utstyr i regnvær, fra venstre Bjørn Hellem, VGTV, Bjarne Færestrand, KIK, Patrik Eian Fjeldstad og Martin Frogner, begge VGTV.
Kredittkortet gikk varmt da Sascha Johnstone Mellingen, her sammen med Jostein Bergland, sørget for omfattende kioskproviant før starten på en spennende sesong.

VGTV - Betalingskanal