skip to Main Content
Kontakt: post@kik.no

U10

Dette er et samlet parti, for jenter fra 8-14 år. Aldersspennet og variasjon i ferdighetene er store, men det løser vi med deling på trening. Det viktigste for de minste, er å ha det gøy samtidig som man har noe felles med andre jenter. De største, deltar ofte også på blandet lag, for kamp og turneringer. Vi har alltid fokus på skøyteteknikk i treningene, men også hockeyteknikk og kamptrening etter hvert som ferdighetene utvikler seg. Det er ingen problem å begynne som nybegynner på dette partiet så vi oppfordrer til å ta kontakt ved interesse! Klubben har utstyr som lånes ut til barn som vil prøve seg på Ishockey.

Trenere og sportslig tilbud

Vi er så heldige at vi har flere fantastiske trenere: For Jentelaget Mari Pedersen og Rune Larsen. Mari er sentral på KIK sitt damelag, mens Rune har tidligere erfaring fra 2. divisjon for Ringerike Panters og som trener for flere KIK-partier.

Jonathan McKay, tidligere aktiv ishockeykeeper fra Canada,. Han er ansatt som daglig leder og bidrar aktivt på treningene. I tillegg er spillere fra vår andre partier med som assistenter.

Det er to  treninger i løpet av uka og alle er på Idda Arena. I tillegg er man velkommen til smålagsspill/løkkehockey på Idda når hallen er tilgjengelig. Begynner du på hockey på jentelaget, bør du være med på to treninger i uka.

Kamper

KIK tilhører Rogaland Krets. Jentelaget spiller ikke seriespill, men jentene vil kunne deltar på mix lag, i  aldersbestemte turneringer hvor vi møter lag fra Stavanger, Bergen, Haugesund og Nærbø. På U8/9/10-nivå spilles kamper på halv bane, 4 mot 4, 3 mot 3, med og uten keeper. For 11 åringene og eldre, spilles det med vanlige regler. Det er og mulighet for deltagelse i turneringer på Østlandet. Vi arrangerer også internturneringer på Idda Arena.

KONTAKTPERSON

Stein André Frostad

Lag-Blogg